Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 94 z 94

Wątek: rozwoj DSLR - "ksiega zyczen"

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomalxx
    Tak, tak. Już słyszę, że szumy i tak dalej...
    A komu to przeszkadza, gdy zamawia odbitki 10*15, od czasu do czasu 15*21?
    Widzę, że męczysz się z lustrzanką, kup sobie tego panasonica, a lustrzankę sprzedaj, lub oddaj komuś.
    350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

A mnie się marzy lustrzanka z małą rozmiarowo matrycą(o rozdzielczości, powiedzmy 6Mpix), stałym obiektywem (bez możliwości wymiany) o zakresie ogniskowych będących odpowiednikiem 28-336 mm dla formatu 35mm, z minimalną przesłoną 2,8 dla całości zakresu ogniskowych oraz stabilizatorem obrazu.
    toz to normalnie kompakt Ci z tego wyjdzie - tyko, ze z lustrem w srodku :rolleyes:

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A mnie się marzy lustrzanka z małą rozmiarowo matrycą(o rozdzielczości, powiedzmy 6Mpix), stałym obiektywem (bez możliwości wymiany) o zakresie ogniskowych będących odpowiednikiem 28-336 mm dla formatu 35mm, z minimalną przesłoną 2,8 dla całości zakresu ogniskowych oraz stabilizatorem obrazu.
    wytlumacz mi prosze tomalxx po co Ci lustrzanka?
    Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    toz to normalnie kompakt Ci z tego wyjdzie - tyko, ze z lustrem w srodku :rolleyes:
    no jesli tylko o to chodzilo to polecam kompaktową linie Minolta Z*. Mają lustro w srodku . A od modelu Z3 stabilizacje. Swiatlo 2.8, zakres 28-420. A ze szumy? E tam kto by tam w to wnikal przy odbitkach 10x15.
    Ostatnio edytowane przez tpop ; 26-07-2005 o 14:10

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

jest jeden szkopul z tymi hybrydami: do d... celownik i najczesciej niezbyt rzeska reakcja.

ale ja bym byl raczej za upgrade'owaniem hybryd w tym celu, niz amputowaniem lustrzanek. bo to chyba jest logiczniejsze

"nie mieszajmy myslowo dwoch roznych systemow walutowych - nie badzmy Peweksami"
    www albo tez flickr

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów