Sony? Tanie? Nieee... To mi sie jakos kupy nie trzyma...
Sony? Tanie? Nieee... To mi sie jakos kupy nie trzyma...
...
Sony? Przeciez oni nawet dobrze grajacych urzadzen hi-fi nie sa juz w stanie robic mimo ogloszonej "ofensywy jakosciowej" i swietnej rzekomo serii ES.Zamieszczone przez Wkryst
Marketing jeszcze potezniejszy niz canona robi jednak swoje... no i sony jest ponoc swiatowym liderem /ilosciowym oczywiscie/ w cyfrowkach szczycac sie topowym "półprofi" modelem czyli f828 (smiech przy wylaczonych usmieszkach)
Logiczniej byloby zeby Leice wykupila (teraz juz chyba od syndyka?) Matsushita, ktorej Leica dostarcza obiektywy do cyfr. Sony posilkuje sie, o ile sie nie myle, w Carl Zeiss.Zamieszczone przez Wkryst
akustyk: byc moze sony robi dobre matryce (komu je sprzedaja?) ale cyfraki, sadzac po "top modelu", do bani.
sony robi nawet LCD do 10-kito wiem na 100% widzialem na wlasne oczy
![]()
ale ten top model to smiech na sali. natomiast ich "mydelnice" sa jako tako przyzwoite. a ze Sony ma ogromna popularnosc w swiecie kamer cyfrowych, to i na wakacjach widac setki tatusiow obpstrykujacyh swoje pociechy i zony swoimi zaj...mi "sajberszotami" wielkosci palcaZamieszczone przez Jarl Bjorn
obowiazkowo wgapieni w LSD trzymane metr przed soba (tzw. "pozycja boczna ustalona").
i choc to jest smieszne jak sie oglada, to prawda jest, ze w ten sposob zapewniaja sobie bardzo wartosciowe zdjecia. oczywiscie, jakosciowe i tematyczne gnioty - ale za to dajace mnostwo radosci i wspomnien. i tak mowiac szczerze... to jest wlasnie to! o to w fotografii chodzi ;-) o radosc zatrzymania obrazu. i to ci tatusiowie z sajberszotami przyczyniaja sie do rozwoju popularnosci fotografii. nie onanisci trwoniacy majatek na L-ki![]()
@akustyk -![]()
Canon ostatnio stwierdzil ze i wyswietlacze sam sobie bedzie robil
Wlasnie... kompakcikow od zatrzesienia co sezon a nowego obiektywu uczciwego jakos tak znalezc ciezko... Schodza na psy. Wlasciwie mamy tylko odgrzewane kotlety...
Na matrycach od sony'ego jakos nikun ostatnio slabo wypadlNie widac znaczacego przyrostu w nowych modelach
Ale zobaczymy co sie stanie... Predzej czy pozniej cos zrobia... Mnie tam mocna konkurencja na reke... Im lepsze body maja nikoniarze tym lepsze bedzie u canoniarza
Mysle ze ten watek wyraznie pokazuje ze jednak nie sama matryca czlowiek zyje... Jest kupa innych rzeczy ktore daja naprawde duzo frajdy podczas uzytkowania aparatu... Czasami to *******y wrecz jak nieco wiekszy wizjerek... Ech...
Marketoludki sux!Niech ja ktoregos dopadne w swoje rece...
![]()
...
Jaka boczna... Przednia gapionaZamieszczone przez akustyk
![]()
...