Mialem... I wlasnie mnie zastanawia jak z jedna reka przy policzku (czasami uciapana) a druga gdzies za d... plecami zdjecia robic
Czasy ida do przodu to i nazwe trzeba jakas bo potem beda chodzic i mylic i w guglach beda glopoty wychodzic![]()
![]()
Mialem... I wlasnie mnie zastanawia jak z jedna reka przy policzku (czasami uciapana) a druga gdzies za d... plecami zdjecia robic
Czasy ida do przodu to i nazwe trzeba jakas bo potem beda chodzic i mylic i w guglach beda glopoty wychodzic![]()
![]()
...
Konkurencja nie śpi.Zamieszczone przez KuchateK
http://www.digitalcamerainfo.com/con...Pentax-645.htm
Kodak Announces 18-Megapixel Image Sensor for Pentax 645
by Emily Raymond
March 17, 2005 – Kodak announced the release of its KAF-18000CE image sensor, the same one included in the freshly announced Pentax Digital 645 medium format DSLR. The sensor fits in the middle of Kodak’s line of medium format image sensors. The top of the line model boasts 22 megapixels and the bottom a healthy 16 megapixels. The new KAF-18000CE packs 18.6 total megapixels.
The new sensor employs Kodak’s 9-micron pixel design that enables accurate colors. According to the Kodak press release, the KAF-18000CE also includes “a dual-output architecture that enables faster sensor read-out times, allowing camera designers to achieve increased frame rates in their final camera designs.” The image sensor will have 18 effective megapixels for the Pentax 645 Digital, which was unveiled today at the Photo Imaging Expo in Tokyo.
jakub
Nieee... sredni format to nie to... Nie ten uzytkownik docelowy... Ja chce tani dobry system ze stosunkowo niskiej polki...
Obiektywy niech zaczna robic a nie sensory![]()
...
Dorzuce... Cyferkowy z "automatycznej ostrolap" i takimi tam roznymi...
Znaczy 20D dla przykladu, ale ze szklami f2.8-4 po $300-500 a nie $600-1500.
...
pffff...Zamieszczone przez KuchateK
przypomnialo mi sie, jak na uczelni zamawialismy z kumplami kompy z grantow. chcielismy Athlony XP1700 w plytach glownych Asusa, ale ze przetargi (takie sa uczelniane przepisy) nie pozwalaja na wyszczegolnianie modeli i nazw firm, trzeba bylo podac precyzyjnie parametry - takie, zeby nie dostac Abita czy MSI, i bron BIOS-ie Intela. na szczescie firmy biorace udzial w przetargu byly uprzejme zadzwonic i spytac explicite co chcielismy dostac. niektore nawet same zgadly
no i tak mniej wiecej probujesz specyfikowac sprzet. zeby nie bylo niejasnosci o jaki chodzi, ale nie nazywasz wprost :-)
Jak by to ladnie napisac...
Niech Canon zacznie robic szkla o jakosci elek, ktore beda pod cropa w takiej relacji do ceny 20'stki jak sa elki w relacji do 1ds mkII. No i ofkors jakosc wykonania
Jak juz zrobili tego ef-s'a to by mogli robic do niego szkla... Olek jak widac moze, nawet pomimo problemow finansowych to i Canon powinien...
...