Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: gdzie najtaniej Canon 70-200 f/4 L

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez QBUŚ Zobacz posta
    Niedawno od jednego sprzedawcy usłyszałem że Canon chce obniżyć cenę tego szkła, więc może warto troszeczkę poczekać i kupić w Polsce, ja bym nie ryzykował za takie pieniądze kupować szkło bez gwarancji, chociaż czasami koszt naprawy uszkodzonego szkła jest i tak dużo niższy od pieniędzy które zaoszczędziliśmy sprowadzając słoik ze Stanów. W Polsce najtaniej znalazłem to 70-200/f4.0L za 1950 u Pity z allegro.
    skąd takie informacje i na ile to jest pewne, prawdopodobne? bo chcial bym kupic szklo zanim skonczy sie cashback
    na razie czekam na odszkodowanie za zlamany bark i nie wiem ile dostane, cos tam juz mam odlozone i zobaczymy ile będzie razem, więc aż tak mi sie nie spieszy, ale do końca czerwca chciał bym już kupić

Grzegorz288
    Guest

Domyślnie

Witam

Najtaniej widziałem na allegro za 1600 pln http://www.allegro.pl/item337635252_...telephoto.html z USA.

Grzegorz288
    Guest

Domyślnie

Witam

Najtaniej widziałem na allegro za 1600 pln http://www.allegro.pl/item337635252_...telephoto.html z USA.

Bywalec Awatar simon83
    Miasto
    Września

Domyślnie

Jak USA, to nie cashback. Ponadto do ceny clo trzeba bedzie pewnie doliczyc. Transport tez niemalo kosztuje.
    Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
    Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog

Coś już napisał Awatar QBUŚ
    Miasto
    Wrocek

Domyślnie

Jeżeli chodzi o pewność tego że 70-200L niedługo stanieje to 100% nie mam, wiem tylko że słyszałem to od sprzedawcy któremu raczej ufam i myślę że się nie myli, bo mogłem kupić to szkło teraz od niego i dąć mu zarobić ale on mi odradził i powiedział żeby poczekać. Co do cła które trzeba zapłacić sprowadzając sprzęt z USA to już na tym forum było to poruszane, ludziska papiery z USA do Polski wysyłają se pocztą a szkło np. podpinają do body które mają ze sobą i w ten sposób omijają celników – bo nie będą płacić cła za sprzęt którym robią dla siebie fotki.

Bywalec

Domyślnie

dlaczego jak USA to nie cashback? on jest tylko europejski? :/ czyli jak kupie w USA i normalnie wypełnie wszystko tak jak przy cashbacku kupując coś w polsce tyle że wyśle amerykański paragon to mi go nie przyznają?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Odpowiem cytująco :
    Cytat Zamieszczone przez wiwo Zobacz posta
    nie przyznają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiwo Zobacz posta
    dlaczego jak USA to nie cashback? on jest tylko europejski? :/ czyli jak kupie w USA i normalnie wypełnie wszystko tak jak przy cashbacku kupując coś w polsce tyle że wyśle amerykański paragon to mi go nie przyznają?
    tak jak piszesz - nie dostaniesz

poczytaj sobie tu

http://canonlensacc2008.onlinerebates.com/terms.aspx
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez QBUŚ Zobacz posta
    Niedawno od jednego sprzedawcy usłyszałem że Canon chce obniżyć cenę tego szkła
    Może ta zapowiadana obniżka Canona 70-200 f4 ma związek z nowym tamronem 70-200 2.8...
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Czy za ok 1600zl byliby chetni na to szklo ?
    Grzegorz

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów