Zapraszam do galeryjki z fotkami z A60
Kane Fotki
Zapraszam do galeryjki z fotkami z A60
Kane Fotki
Ostatnio edytowane przez kane ; 02-01-2006 o 11:13
coś chyba nie działają linki jedynie profil na plFoto
zdjęcia jak dla mnie przeciętne, wystaw coś lepszego
pozdro
MK
Strasznie duzo ich (zacznij isc na jakosc ne ilosc... ja zaczalem) wiec obejrzalem tylko z rajdu bedac ciekawym jak G5 sprawdza sie w zdjeciach sportowych...
Tak jak sie obawialem - nie sprawdza sie.
Wiele nieostrych, statycznych, nieciekawych. Te w ktorych byla proba panoramowania ( http://fotogalerie.pl/fotka/2436891089030687429 na przyklad) - nieudane bo jeszcze bardziej nieostre. Jedynie portrety zawodnikow w porzadku i do tego G5 sie sprawdza dobrze![]()
O matko Vitez, co za recenzja! Aż strach się do fotki przyznać ;-)
Canon EOS 300D
Prawdziwy MISTRZ krytyk się nie boi.
Każda krytyka to kolejny pozytywny bodziec do rozwoju.
Podchlebianie - to próźność.
Nie każdemu musza sie podobac cudze prace. Wazne że są.
//mj
Racja... zgadzam się, Powyżej o ile nie zauważyłeś to żartowałemZamieszczone przez Aszu
![]()
Canon EOS 300D
Ja swoje fotki tez wystawiam i tez chetnie poczytam slowa krytyki.
Pozwalam sobie rowniez czesto polemizowac z krytyka, ktorą to polemike czesto ludzie nieslusznie uwazaja za negowanie krytyki, a to tylko przedstawianie swojego punktu widzenia, konceptu na fotke a nie stwierdzenie "nie krytykuj bo fotka swietna"![]()
Pokazać, to trzeba mieć co .... nie zawsze wyjdzie, aby móc pokazać, a po co pokazywać coś co nie nadaje się do pokazania?![]()
* Powyżej mnie dotyczy, nie dopatrywać się podtekstów![]()
Canon EOS 300D
Krytyke przyjmuje z podniesiona glowa ;-)
Jelsi chodzi o fotki z rajdu to moj pierwszy rajd, wiec dopiero sie wprawiam zarowno technicznie jak i tresciowo;-)
G5 moze nie typowo do sportu ale mozna z niej nieco wyciagnac ;-)
Pozdroo
PS. W czwartek wyjazd na kolejny rajd (jak sie uda urlop) wiec nowe doswiadczenie zlapie ;-) i co udane pokaze;-)