Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Wątek: [Andres] O O o o O oo O

Widok wątkowy

Domyślnie

@Flanel: wiele mi można zarzucić ale .... Co do witania w klubie to nawet podwójnie mam nadzieję Cie powitać w podwojnym klubie
    @oszczepnik: Bańki robiła moja kochana małżonka
    @Adso: co do PSucia to primo - myślałem o tym ale doszedłem do wniosku ze zalatywało by to kiczem i popsuło klimat zdjęć, secundo - moje zdolności obsługi PSuja są zbyt małe żebym umiał odseparowac kolor baniek od koloru tła za nimi (we fragmentach zasłonietych bańkami) a co za tym idzie wyglądało by to moim zdaniem gorzej.
    @ryszard_ochódzki: Primo - wszystkiego najlepszego z okazji imienin (nawet uwzgledniając fakt ze owe imieniny obchodzi pewnie jedynie nick ) [B]Secundo - Nie była czerpana inspiracja z reklamy sony. Pomysł był ale brakowało jego elementu... jedyne bańki jakie napotykałem to albo takie w malutkich pojemniczkach, albo takie małe z pistoleciku. Teraz udało się nabyc zestaw o koncówce do robienia baniek długosci około 35-40cm przez co same bańki zyskały na wielkości a co za tym idzie stały się bardziej widoczne. Faktem jest że niefortunny termin sprawił ze analogia do reklamy sony alpha nasuwa się sama
    Ostatnio edytowane przez andres ; 03-04-2008 o 12:13

Uprawnienia umieszczania postów