Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Jak serwis Sigmy olewa klientów...

Mieszany widok

Jachor
    Guest

Domyślnie

Po prostu nie kupować Sigmy, Tamrona, Tokiny i innych wynalazków tego typu. Szkoda sie wkurzać na ew. awarię i badziewne fotki. Ja sie juz przejechałem na kilku "zamiennikach" Lepiej mieć jeden, choćby 50mm, a w miare porządny

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jachor Zobacz posta
    Po prostu nie kupować Sigmy, Tamrona, Tokiny i innych wynalazków tego typu. Szkoda sie wkurzać na ew. awarię i badziewne fotki. Ja sie juz przejechałem na kilku "zamiennikach" Lepiej mieć jeden, choćby 50mm, a w miare porządny

Zgadza się.
    W dodatku ze wszystkich produktów canonopodobnych właśnie wyroby Sigmy chyba najgorzej współpracują z Canonem.
    Tamrony i Tokiny przypięte do puszek Canona zwykle nie mają aż takich kłopotów z autofocusem, jak Sigmy.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Zgadza się.
    W dodatku ze wszystkich produktów canonopodobnych właśnie wyroby Sigmy chyba najgorzej współpracują z Canonem.
    Tamrony i Tokiny przypięte do puszek Canona zwykle nie mają aż takich kłopotów z autofocusem, jak Sigmy.
    Pozdrówka
    A szkoda, bo niektóre Sigmy są świetne optycznie. Powinni wziąć się porządnie do roboty i zrobić w nich AF tak jak należy.
    .

Uprawnienia umieszczania postów