Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Koniec problemów z BF/FF w Canonie?

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BelYaal Zobacz posta
    A teraz pomysl, jak nie jestes z wawy i 3 razy do nich wedruj, badz slij kuriera
    Nie jestem z wawy, ale fakt - mieszkam niedaleko.
    Za to nie mam np możliwości fotografowania co weekend ładnych gór, jezior czy morza ;-) Może dlatego zająłem się fotografowaniem ludzi :-)

Ale niestety nic na to nie poradzę, że jest tylko jeden serwis... Mogło by go w ogóle nie być, tak to przynajmniej jest jakaś nadzieja... ;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    W Wawce mam takiego która ma bardzo dobre ceny a sprzęt można w ciągu tygodnia bez żadnego powodu i tłumaczenia zwrócić, jeśli jest tylko w stanie idealnym.
    OK, na pewno łatwiej jest znaleźć uczciwego, taniego i pomocnego sprzedawcę w każdym mieście, niż dobry autoryzowany serwis. Ale pomyśl o osobach, które takiego sprzedawcy z różnych powodów znaleźć nie potrafią - jedyną drogą wtedy jest niestety serwis - powiesz - frajer...
    Poza tym, jeśli zwracasz w stanie idealnym to znaczy, że ten "uczciwy" sprzedawca sprzeda ten sprzęt komuś zielonemu, zupełnie nieświadomemu. Inaczej niezależnie od stanu słał by do Canona, ze względu na wadliwy produkt...
    Ostatnio edytowane przez kmleon ; 02-04-2008 o 17:12 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów