Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Lowepro Lens/Accessory pouch

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie Lowepro Lens/Accessory pouch

Kupiłem ostatnio okazyjnie (w przeliczeniu jakieś 700PLN, a stan jak nówka ) Lowepro ProTrekkera. Niestety częścią "okazji" był brak dopinanych z boku okrągłych kieszonek - Lens Pouch i Accessory Pouch. Wie ktoś może, czy idzie to dostać za rozsądną cenę w PL? Znalazłem dwa sklepy w US i jeden w Belgii, ale koszty przesyłki mają bezsensownie wysokie... a te w US do tego kiepską reputację

Dokładnie chodzi mi o to:

Lowepro model numbers to odpowiednio: 2073527 i 2073528. Sprawa nie jest jakaś super-pilna, tak naprawdę to potrzebuję tego głównie na Axalp (październik).

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Kiedyś gadałem z gościem z przedstawicielstwa lowepro w Polsce i powiedział że u nas tego się dostanie i nie ściągną tego. Ostatnio nawet inny koleś handlujący to potwierdził.
    Zobacz jeszcze czy w Anglii tego nie dostaniesz bo wiem że mieli kiedyś coś tego typu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

mam ten sam problem tyle ze z tamrac'kiem expedition 8 - tych sakw nie da sie kupic w EU a zaden dystrybutor nie moze/nie chce ich sciagac z US..

ciekaw jestem kto okresla te durne zasady ze w stanach masz wybor a w europie wszyscy z zalozenia beda chodzic bez sakw

Uprawnienia umieszczania postów