Strona 4 z 17 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 167

Wątek: Trwałość migawki

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

hehehehe... niech ci bedzie ze dobrze

Arek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    przynajmniej dwa 1DMkII (w tym jeden z gripem)
    Czacha: nie mieszaj mi, pilem wtedy duzo piwa (i nie bylem z aparatem) wiec tak sobie strzelilem. Cos tam z gripem na pewno biegalo :>
    Cytat Zamieszczone przez Czacha
    1D, 1Ds oraz 1DmkII maja, ze tak powiem, gripa na stale.. nie da sie odczepic ;-)
    No... to dobrze napisalem ze byl z gripem ? :wink:
    Hłe, Hłe rece opadaja
    nie bede kopal lezacego...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek
    nie bede kopal lezacego...
    Juz sie wystarczajaco wykazales odwaga kasujac swoje posty wiec smialo - kop sobie co i kogo chcesz 8) :P

Arek
    Guest

Domyślnie

Juz sie wystarczajaco wykazales odwaga kasujac swoje posty wiec smialo - kop sobie co i kogo chcesz 8) :P
    Czlowieku, nie widzisz jakaz zes glupote napisal? Mam miec 'odwage' by polemizowac z wciskanymi przez ciebie kitami? bo wydawalo ci sie, ze cos widziales po pijaku, ktos udowadnia ci, ze nie mogles tego widziec; masz jeszcze czelnosc zwracac uwage innym!??
    Posty wykasowalem, bo nie chce w zaden sposob uczestniczyc w zyciu forum, na ktorym ludzie, ktorzy costam gdziestam przeczytali, costam od znajomych dawno temu uslyszeli czy gdziestam wdawalo im sie, ze cos zobaczyli, z wrzaskiem staraja sie mi wcisnac, ze to co widze na codzien wyglada tak, jak im sie wydaje.
    Prosze admina o wyciecie calego mojego profilu.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

ej no w tym watku sie nie kluccie..

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek
    Posty wykasowalem, bo
    Nie pograzaj sie 8)

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Pozwolilem sobie na odswiezenie watku .
    Byli dzis u mnie mili panowie w sprawie zakupu aparatu. Panowie to dzienikarze pewnej Gazety...
    Rozmawialismy chwile i dowiedzialem sie ciekawej rzeczy. Pytalem o migawke i trawlosx jej w 10d. jednen z nich ma takie jako podreczne body :> Mowil ze regularnie wymienia ja co rowne 80-90tys zdjec. 3 razy juz zmienl... aparat ma 2 lata. Tak ze wytrzymalosc jest wieksza niz sie spodziewalem.
    Druga taka moze bardziej ciekawostka. Nigdy nie uzywaja pelnej rozdzielczosci. Zrednia wielkosc zdjecia to ok 3-4megapixeli. Hm zawsze myslalem ze robia na max a potem cropuja. a tak niejest.
    dSLR + coś tam...

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez santiblue
    Pytalem o migawke i trawlosx jej w 10d. jednen z nich ma takie jako podreczne body :> Mowil ze regularnie wymienia ja co rowne 80-90tys zdjec. 3 razy juz zmienl... aparat ma 2 lata. Tak ze wytrzymalosc jest wieksza niz sie spodziewalem..
    Moim zdaniem to nie jest jakos za wiele. A swoja droga, to ciekaw jestem jaka byla trwalosc chociazby w takich legendarnych Zenitach?

Druga taka moze bardziej ciekawostka. Nigdy nie uzywaja pelnej rozdzielczosci. Zrednia wielkosc zdjecia to ok 3-4megapixeli. Hm zawsze myslalem ze robia na max a potem cropuja. a tak niejest.
    A to rzeczywiscie ciekawie. Nie wykorzystywanie rozdzielczosci aparatu wydaje mi sie glupota. Pewnie tez nie potrzbuja duzej rozdzielczosci, bo jakies male te zdjecia publikuja.
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jeden z nich cos wspominal ze jakas ostatnia rozkladowka w Przekroju - jak ktos czyta niech zobaczy sobie - z jakims widokiem, lasem czy czyms takim byla na 2 megapixlach robiona. i wiecej do gazet nie trzeba niz 4mega
    dSLR + coś tam...

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Jeden z nich cos wspominal ze jakas ostatnia rozkladowka w Przekroju - jak ktos czyta niech zobaczy sobie - z jakims widokiem, lasem czy czyms takim byla na 2 megapixlach robiona. i wiecej do gazet nie trzeba niz 4mega
    To gazet, a nie czasopism, to byc moze i nie trzeba. choc ja jak kiedys zanoslem do Krakowskiej zdjecie 2 mega (to nie miala byc rozkladowka - normalne zdjecie), to troche nosem krecili, ze przydalo by sie wiecej tych pikseli.
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Strona 4 z 17 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów