Ciekawe czemu jestes tak zaslepiony. Ja podalem dwa dobre, praktyczne przyklady fotoreporterki, i nie byly to kocie wystawy, a ty nadal twierdzisz ze to teoretyczne rozwazania?Zamieszczone przez Arek
Naprawde nie widzisz ze glupio piszesz nazywajac ludzi ktorzy CHODZA z aparatami na rozne okazje, ROBIA zdjecia na tych okazjach a przy okazji widza jak, na jakim (i iloma body) sprzecie robia "koledzy po fachu" .
Ja nie pisze ze cos tam wyczytalem, ja pisze tylko to co SAM WIDZIALEM gdy sam robilem zdjecia.
To co widzialem, to co sam zrobilem - nie nazwalbym tego teoria a ty w uparte brniesz z tymi "teoretykami" .
Coz... naciskaj sobie dalej wlasnym sprzetem te 400 pstrykniec migawki dziennie, a ja nadal przy kazdej okazji (a jest takich w Warszawie mnostwo, koncerty, teraz Juwenalia, parady, demonstracje) jestem pewien ze nadal bede widzial (WIDZIAL a nie "czytal" tak jak tobie sie nadal slepo wydaje) to co widzialem do tej pory - wielu akredytowanych fotoreporterow z kilkoma body na sobie. A to ze ty ich nie widzisz to juz twoj problem, albo agencji w ktorej pracujesz panie zawodowco.