Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Uszkodzony „Polar”

Dopiero zaczyna Awatar krzys_jg
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie Uszkodzony „Polar”

Może ktoś spotkał się kiedyś podobną sytuacją i będzie w stanie odpowiedzieć. Rozpadł mi się filtr polaryzacyjny HOYA (fioletowa), używana sporadycznie. Podczas polaryzowania „kręcenia” po prostu przednia cześć ta ruchoma odpadała od gwintu, na moje nieszczęście wypadło szkło na kamień i kawałek się skruszył . Wiem że nie jest to jakiś super polar no ale szkoda mi tych wydanych 130zł, w związku z tym czy ktoś wie jak to wygląda z gwarancją, czy jest szansa żeby dokonali wymiany czy też naprawy? Filtr kupowałem w Krakowie a mieszkam w Jeleniej Górze więc nie wiem czy jest sens wysyłania.

Domyślnie

to zalezy ile czasu go masz ale jeśli jest gwarancja to powinni uznać... jako że rozpadł się podczas użytkowania a nie upadku.. tylko czy nie będa się kłócić ze ci upadł ukruszył się i rozpadł... musisz zadzwonić i się dowiedziec..
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Dopiero zaczyna Awatar krzys_jg
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Gwarancję mam, kupiony był we wrześniu, w poniedziałek zadzwonię i spytam.;-)

Uprawnienia umieszczania postów