Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Sigma 17-35 F2,8-4 DG EX ASP HSM pytanie

Zablokowany Awatar C41photocrew

Domyślnie

hehe dobra

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C41photocrew
    czepiacie sie szczegolow....szczerze wbijam w interpunkcje i wale opinie...pisze jak chce jak ktos nei chce to niech nie czyta...co mnie to...
    Jako pracownik dystrybutora Sigmy swietnie sie Pan przedstawil potencjalnym klientom. Gratuluje.
    Gdzie mozna zdobyc namiary/kontakt do Pana przelozonych? Chcialbym im pogratulowac postawy ich podwladnych - jakze zachecajacej do korzystania z ich uslug .

Hint: jesli sie juz przedstawiasz jako pracownik firmy majacej jakis zwiazek z uzytkownikami tego forum (tym bardziej gdy uzytkownicy tego forum moga byc klientami Twojej firmy) - szczerze radze odpuscic sobie dziecinne podejscie w stylu "wale was" .

Zablokowany Awatar C41photocrew

Domyślnie

Nie o to mi wogole chodzilo...szczerze mowiac zle to odbierasz...jak ktos chce to niech czyta jak ktos nie chce to niech nie czyta proste...nie wiem po co te posty z twojej strony...odbierasz to w swoj sposob i ok nie mam nic przeciwko, ale zostaw to dla siebie...wogole glupie sa te klutnie i koniec...skonczmy ten temat bo po co go roztrzasac firma firma a zycie poza nia to zupelnie inna sprawa...ale to tak na marginesie...wiec zycze milego dnia i pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów