Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 115

Wątek: Modelki + prywatne sprawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Kurcza nie gniewaj się ale mz prostackie jest roztrząsanie takich spraw na forum ... możesz sobie bzykać co tam chcesz, ale nie musisz się z tym tak od razu afiszować ... wiesz co mówią o Don Juan'ie - że więcej gadał niż robił... reasumują mz powinieneś dbać o swoją reputacje w "branży" a trąbienie że sypiasz ze swoimi modelkami lub że masz takie dylematy,
    na pewno temu nie służy...

pozdrawiam

play safe!
    VanMurder - nic dodać nic ująć ,

... wątek do zamknięcia
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Kurcza nie gniewaj się ale mz prostackie jest roztrząsanie takich spraw na forum ... możesz sobie bzykać co tam chcesz, ale nie musisz się z tym tak od razu afiszować ... wiesz co mówią o Don Juan'ie - że więcej gadał niż robił... reasumują mz powinieneś dbać o swoją reputacje w "branży" a trąbienie że sypiasz ze swoimi modelkami lub że masz takie dylematy,
    na pewno temu nie służy...

pozdrawiam

play safe!
    Adam, ale nigdzie się z tym nie zdążyłem się afiszować i w żadnej z mojej wypowiedzi nie napisałem, że " Tak bzykam wszystkie moje modelki, a oto link do ich zdjęć - zobaczcie jakie ta ruda ma fajne cyce:-D " Wątku nie należy traktować do końca serio bo i tak 70% z tych co by to robiło to się nie przyzna. A od tego mimo wszystko jest HydePark Wczorajszy solenizant przy czytaniu tego wątku się uśmiał.
    Cytat Zamieszczone przez Noel
    ... wątek do zamknięcia
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 30-03-2008 o 13:08

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez noel Zobacz posta

nie do Ciebie, ale widać ruszyło Cię co ? :wink:
    może nie ruszyło, ale skoro mnie zacytowałeś to odpisałem. Bo skąd możesz wiedzieć jak sprawa wygląda w danym przypadku. Idąc Twoim tokiem myślenia każda kobieta puszcza się jedynie po to żeby osiągnąć jakiś cel - kontynuując szybko dojdziesz do wniosku że np. bezrobotna żona oddaje się mężowi tylko po to żeby dostać jedzenie lub choćby kupić sobie nowe spodnie/sukienkę/iść do fryzjera etc.

ano ma , ale skoro ty tego nie rozumiesz , to może jednak Ty główką myślisz ?
    nie wiem dlaczego ludzie mają problem z oddzieleniem tych dwóch sfer. To że sypiasz z panną X wcale nie musi oznaczać że praca z nią będzie miała gorsze efekty (nie tylko w dziedzinie fotografii) niż ta bez bliższej znajomości...

możesz sobie bzykać co tam chcesz, ale nie musisz się z tym tak od razu afiszować ... wiesz co mówią o Don Juan'ie - że więcej gadał niż robił...
    ale w moim odczuciu kucza zaczął wątek po to aby poznać wasze opinie na ten temat a nie afiszować się (zresztą gdzie on się niby afiszuje?).

EOT z mojej strony. To jest moja opinia, możecie mieć inne zdanie.

zamiast tematu z wypowiedziami autor mógł wystartować ankietę...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Ciut spóźnione ale szczere, Wszystkiego najlepszego Janmar mam nadzieję, że poszedłeś za radą kolegów "po fachu" i ruszyłeś tyłek w miasto;-)
    A odnośnie tematu; wydaje mi się, że powinno się znać pewne granice, napisała kiedyś do mnie dziewczyna w sprawie prtfolio, dość długo trzymałem ten mail ponieważ poczułem się jak bym dostał w mordę Treść brzmiałe mniej więcj tak; Witam, chciała bym aby zrobił mi pan kilka zdjęć coś a'la profesjonalne portfolio, jeśli takie są obyczaje mogę sie z panem przespać!!! Dziewczyna miała 17 lat, na oczy mnie nie widziała, jednak zastanawia mnie skąd ludzie takie pomysły mają, dlaczego takie zdanie o tym zawodzie krąży??? KTOŚ, GDZIEŚ, KIEDYŚ, popelnił chyba kilka błędów, moim zdaniem ludziom "bije na dekiel" przepraszam za stwierdzenie ale wystarczy modelek posłuchać.
    Cytat Zamieszczone przez M.I.K Zobacz posta
    "Rób tylko takie rzeczy, po których następnego dnia możesz spojrzeć na siebie przed lustrem"
    Tylko jakaś część z nas dopiero przed lustrem, dochodzi do takiego wniosku:-( Nie jestem za życiem w celibacie (mam dopiero 29 lat:grin: , ale moim zdaniem należy wiedzieć co i z kim!

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Ciekawy wątek, a dylematy stare jak świat, a raczej fotografia. Podobnie zresztą jak odwieczny problem dotykania (bądź nie dotykania) modelek w czasie sesji. Dla jednych takie zmniejszanie dystansu to przejaw totalnego braku profesjonalizmu i coś moralnie nagannego, dla innych coś najzupełniej normalnego i naturalnego.

A prawda chyba jak zawsze leży pośrodku. Przecież w czasie sesji spotyka się dwoje dorosłych (no może czasami prawie dorosłych - zwłaszcza w przypadku modelek) ludzi. Jak ułożą się ich wzajemne relacje zależy tylko od nich. Dla jednych nieprzekraczalną granicą będą 2 metry, a inni mogą nie mieć nic przeciwko spędzeniu kilku miłych chwil w łóżku. To zupełnie jak w "prawdziwym" życiu. Tylko co to ma do profesjonalizmu?

Szkoda, że na tym forum nie wypowiadają się modelki. Ciekawe ile z nich miało propozycję "zdjęcia za seks", albo raczej zdjęcia przy okazji sexu? Obawiam się, że większość.

Domyślnie

Najpierw praca ...a co po godzienach to juz inna sprawa
    Tylko bierz pod uwage to ze raz drugi trzeci a potem moze przyledz do Ciebie opinia "jebaki" i nieco utrudnic Ci zycie :P
    Swoja droga podobnoe fotograf robi lepsze zdjecia jak jest zwiazany emocjonalnie z modelem/modelka (w pozytywny sposob :P )

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToSemJa Zobacz posta
    Swoja droga podobnoe fotograf robi lepsze zdjecia jak jest zwiazany emocjonalnie z modelem/modelka (w pozytywny sposob :P )
    Raczej brak mu wtedy obiektywizmu :-P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Raczej brak mu wtedy obiektywizmu :-P
    Zgadza sie, ale czesto w bance powstaja nowe pomysly :P

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToSemJa Zobacz posta
    Jestem odmiennego zdania. Jeżeli jesteś emocjonalnie związany z modelką nie patrzysz na zdjęcia obiektywnie. Nie oceniasz na chłodno i spokojnie, a widzisz raczej swój wyidealizowany obraz tego co chcesz zobaczyć. W ten sposób można skopać zdjęcia z udziałem najpiękniejszej dziewczyny świata.

Domyślnie

Wszystko zalezy od fotografa :P Mi moje zdjecia moga sie podobac w danej chwili, ale spojrze na nie po dwuch dniach i wywalilbym je do kosza :P

Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów