Pokaż wyniki od 31 do 40 z 115

Wątek: Modelki + prywatne sprawy

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez noel Zobacz posta
    chyba nie wierzysz że robi to bezinteresownie ...... ma cel i go realizuje a Ty jesteś tylko szczebelkiem (czytaj:kolejnym faciem z który ją zerż....e w drodze do tego celu)...zacznij myśleć głową a nie główką
    co ty do mnie piszesz? Nawet jeśli wątpisz w to ze przyczyna jest fakt, iż modelce spodoba się fotograf (czytaj: np. ja)... może się puscic nawet jeśli babcia jej tak poradziła albo bo wyczytała w horoskopie. Co za roznica.

no offence, ale sam pomysl glowa a nie glowka. Co ma piernik do wiatraka.

Wiary w modelki?! Wystarczy spojrzeć z kim się prowadzają. To na ogół opaleni panowie w skórach z łańcuchem na szyji i zegarkiem powodującymi skoliozę.
    nie zawsze tak jest (powiedział bym ze rzadko), ale zakladajac ze to prawda odpowiedz sobie teraz dlaczego... może dlatego ze przeciętny szary kowalski nie ma odwagi aby zagadać/(umowic sie itd) do pięknej kobiety? nie ma pewności siebie? nie widzi swojej wartości? a nawet jeśli teraz czytając to pomyśli 'jak to, niby ja nie mam odwagi/itp?' to jak jutro spotka jakas na drodze/w supermarkecie/etc to znajdzie 1000 powodów aby przejsc obok z glowa odwrocona w inna strone (albo jeszcze lepiej wpatrzonym w ziemie)??

Pozdr.
    Robert
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 30-03-2008 o 05:30
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów