Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 85

Wątek: problemy z 350D

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    OT do Flanela - pocwicz 'ó' w niektorych wyrazach ('ból' , 'póki' ) .
    To nie takie proste. Mam stwierdzoną i udokumentowaną dysleksję (dysgrafie i dysortografię). Liczę na wyrozumiauość forumowiczów.

OT... czy mi sie zdaje, czy tym samym OBAJ naruszyliśmy regulamin forum (patrz pkt. 7)

Ostatnio edytowane przez Flanel ; 26-05-2005 o 08:56

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flanel
    To nie takie proste. Mam stwierdzoną i udokumentowaną dysleksję (dysgrafie i dysortografię).
    Ale piszesz w komputerze a nie na kartce - wystarczy ze przed wyslaniem tekstu wrzucisz go do worda a on ci poprawi bledy.
    Chyba ze ci sie nie chce... wtedy ciezko byc wyrozumialym wobec niedbalstwa .
    Aha... ja naleze do tej grupy dla ktorych papierki na dys- nic nie znacza, stanowia tylko udokumentowanie lenistwa - bez urazy i juz koncze temat.

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    ja naleze do tej grupy dla ktorych papierki na dys- nic nie znacza, stanowia tylko udokumentowanie lenistwa - bez urazy i juz koncze temat.
    no to ja też skończę. Jak sie nazywa "ta" grupa - ingoranci ?

Lenistwem mozna nazwac nie wrzucanie tekstu do edytora i nie sprawdzanie go tam. Ale jesil nazywasz dysleksje udokumentowaniem lenistwa, to albo jestes wybitnym pedagogiem albo poprostu nie rozumiesz tego. Przepraszam z a OT..

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Szczerze? Na wszystkich dyslektykow ktorych znam (jakies 10 osob) tylko jedna ma naprawde problemy...

Reszta naprawde ma ten papier jako udokumentowanie lenistwa i doskonale wiem jak go zdobywali. Teraz taka moda... Po co sie meczyc jak dostajesz papierek i nie ma problemu.

Doskonale pamietam jak sie odbywala walka z ortografami w szkole za moich czasow, a jak sie to odbywa dzisiaj. Zaloze sie ze jak by przepuscic wszystkich tych dzisiejszych dyslektykow przez system jaki obowiazywal u mnie w podstawowce to by chodzili jak slowniki w wiekszosci i moze jeden na 10 naprawde ma podstawy jakies. Sorry. Ale w klasie 25 osob jesli 24 ma papiery to nie jest normalne.

Aha... Bynajmniej nie jestem ignorantem. Wiem ze czasami nie da sie czegos nauczyc. To jest jedynie opinia na podstawie papierow nalezacych do tych ktorych znam i wiem jak je zdobywali... A przez to ich papierowe lenistwo teraz i mnie dopada. A myslalem ze to bajka ze przez czytanie sie ortografia zmienia

Btw... EOT... Punkt regulaminu wyraznie mowi zeby sobie darowac...

Btw 2
    Wiecie co? Najgorsze i najbardziej dobijajace jest to, ze ten ktory naprawde byki sadzi i ma do tego powody w efekcie produkuje najlepsze posty. Sam z siebie przepuszcza przez word'a. A reszta uwaza ze jak "ma papiery" to juz moze smiecic dookola.
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 26-05-2005 o 16:17
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mam dokladnie takie samo podejscie oraz doswiadczenia jak Kuchatek, ale swoje juz powiedzialem i nie kontynuuje OT czego i innym zycze grozac zablokowaniem watku (i wycieciem niewygodnej dyskusji do Hydeparku albo w czarna dziure).

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Wracajac do tematu...
    Olo... Kiedy idziesz po nastepna 350'tke?
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Olo, jesteś z Trójmiasta zatem mam dla Ciebie dwie propozycje. Pierwsza odwiedź Jarkom czyli www.cyfrowe.pl, tam są kompetentni ludzie. Druga, umów się ze mną w jakiś weekend i popróbuj moją 350.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    trójmiasto

Domyślnie

Ad Kuchatek
    Następna dostawa ma być na poczatku czerwca. Słyszałem że tym razem mają sprzedawać same body, mam nadzieję że to plotka, bo zalezy mi na kitowym szerokim kącie.
    Ad Mac
    Z pierwszej propozycji juz skorzystałem, to własnie jedna z czterech firm które odwiedziłem. Swoja droga faktycznie pracują tam fajni ludzi, tam własnie kupiłem swojego drugiego Canona i mam nadzieje, że kupię następnego o ile nie wpisali mnie na listę: "tych klientów nie obsługujemy" .
    Z drugiej propozycji z chęcią skorzystam... a nie boisz sie że w moich rękach ujawni mu sie to i owo ?
    Ostatnio edytowane przez Olo ; 26-05-2005 o 21:50

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olo
    Ad Kuchatek
    Następna dostawa ma być na poczatku czerwca. Słyszałem że tym razem mają sprzedawać same body, mam nadzieję że to plotka, bo zalezy mi na kitowym szerokim kącie.
    Ad Mac
    Z pierwszej propozycji juz skorzystałem, to własnie jedna z czterech firm które odwiedziłem. Swoja droga faktycznie pracują tam fajni ludzi, tam własnie kupiłem swojego drugiego Canona i mam nadzieje, że kupię następnego o ile nie wpisali mnie na listę: "tych klientów nie obsługujemy" .
    Z drugiej propozycji z chęcią skorzystam... a nie boisz sie że w moich rękach ujawni mu sie to i owo ?
    Jestem z gdanska..moge jutro Ci dać pomacać mojego. Polece też Jarkom..ze wzgl na cene, zobacz po ile mają w gdyni w fotojokerze..była tam promocja...przy zakupie aparatu, za gripa płaciłeć tylko połowe jego ceny

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

sorry za OT.
    Za moich czasow nikt nie uzywal slowa "dysleksja" a bylo to calkiem nie dawno bo jakies 20 lat temu

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów