Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Jaki software??

Domyślnie Jaki software??

Słuchajcie mam problem potrzebuje pokazać klientowi około 1500 fotek z czego on ma sobie kilkaset wygrać.
    Potrzebuje soft (sama nazwa starczy) ktory mi wyświetli online dużo zdjęć w malej rozdzielczości i bedzie miał możliwość wyboru lub chociaż będzie pokazywał nazwy plików
    z góry dzięki za pomoc
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

1500 to nie malo, ja nie znam jakiegos cudownego rozwiazania ale posluzylbym sie jakakolwiek darmowa galeria i poprostu wrzucil zdjecia malej rozdzielczosci.
    Zakladajac ze przy sporej kompresji i niewielkim rozmiarze zmiescilbys sie w 50kb na zdjecie to na oko liczac galeria zajelaby ok 80mb co chyba jest niezlym wynikiem. Njaprostsze darmow i pierwsze co mi przyszlo do glowy to jAlbum.
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Bywalec Awatar illy
    Miasto
    Tripcity

Domyślnie

Ja polece to: http://www.airtightinteractive.com/simpleviewer/
    Malo zajmuje, szybko sie przeglada, mozna powieszyc sobie zdjecie w nowymn oknie przegladarki, automatycznie rob miniatury ze zdjec wgranych do folderu, tylko z nazwami moze byc problem, bo te trzeba juz recznie wpisac. I jeszcze zaleta, ze preloaduje zdjecia. Wiec jak sie zapatrzysz na jedno to zaocznie inne ci sie juz laduja

Co do kolegi powyzej: 80 mb w obecnej dobie internetu to prawie nic. A jak nie pasuje, to zawsze mozna nagrac na plyte ci taka galerie i wyslac poczta
    30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

1. MG2 (http://www.minigal.dk/)
    2. JAlbum
    3. Coppermine Gallery
    4. Picassa

Z wszystkimi zastrzeżeniami poprzedników - 1500 i kilkaset do wybrania to naprawdę bardzo dużo.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Domyślnie

1500 to tak sobie strzelilem ale i tak będzie ich napewno bardzo dużo, już w samym programie moge je podzielić na kategorie w razie czego.

a więc tak simpleviewer urzywam ale z tego co wiem niepokazuje on nazw plików czyli lipa bo jak wybrać zdjęcie.
    A reszte w waszych propozycji sprawdze dziś wieczorem więc narazie dziękuje za pomoc.
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Uprawnienia umieszczania postów