Pokaż wyniki od 1 do 10 z 61

Wątek: Canon 30d - Problem

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

akustyk, bierz pod uwage jedno, moja SIGMA dzialala doskonale, do czasu wrzucenia firmware'u 1.0.6. Z reszta nie ma dowodu, ze to szklo powodowalo zwiechy po instalacji tego oprogramowania. Rownie dobrze moglo to byc cos innego.

Na pwno jednak, mialo to zwiazek z softem.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iso400 Zobacz posta
    akustyk, bierz pod uwage jedno, moja SIGMA dzialala doskonale, do czasu wrzucenia firmware'u 1.0.6. Z reszta nie ma dowodu, ze to szklo powodowalo zwiechy po instalacji tego oprogramowania. Rownie dobrze moglo to byc cos innego.
    nie no, ja to wiem. uwaga byla raczej do dyskusji ogolnej na temat sposobu postepowania firmy Sigma. dla mnie to jest troche niedorzeczne ciecie kosztow, ktorego wcale nie widac po cenach koncowych dla uzytkownika, ale za to moze go kopnac w tylek po latach, kiedy sobie zechce zmienic korpus.

co nie zmienia sytuacji, ze takie celowe obcinanie konkurencji przez firmware, jesli faktycznie ma miejsce, jest zagraniem ponizej pasa ze strony Canona.

no ale grunt, ze dziala Ci po zmianie firmware'u. jakikolwiek nie bylby faktyczny powod
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów