Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: Konkurs Canon - Misja

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

Mi od początku podobało się zdjęcie ludzi skaczących z wieży, mysle że ma szansę nawet na wygraną, w kategorii sport

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwv Zobacz posta
    które wg Ciebie jest najlepsze w kategorii sport?
    poważnie pytam
    akurat w sporcie nie bylo tak zle bo z tego co nadeslali ludzie to wybrali akurat te najlepsze (m.in). A ktore konkretnie najlepsze to nie mnie oceniac - moge powiedziec ze te z koniem b&w, odpoczywajacy kickbokser(tu juz mniej), i tych 4 samobojcow skaczacych z platformy wiertniczej. Tyle tylko ze z tego co tam nadeslali nie bylo z czego wybierac - pomine juz zalosne fotki z data oraz pomieszanie kategorii. Portret faktycznie najciekawiej wypadl ale landscape i macro? Jezu, czas umierac.

Bywalec Awatar kwv
    Miasto
    biesy i czady

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Glorf Zobacz posta
    tych 4 samobojcow skaczacych z platformy wiertniczej.
    Ja też stawiam na tych skoczków, choć też moje zdjęcie jest w tej dziesiątce nie wiem jakim cudem

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

ci skoczkowie sa ok, ale nie w tej kategorii wedlug mnie.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GeoS Zobacz posta
    A komus odrzucili w ostatnim dniu tuz przed zamknieciem przyjmowania zgloszen z wiele mowiacym opisem w stylu:
    "Opis został uznany za niewłaściwy"

Subiektywnie stwierdzajac - fotke wybralem i przygotowalem fajna i teraz mam wielki zal do jakiegos moderatora, ze od tak ja odwalil :/
    :-D Norma - jak wysłałem dwie foty dopracowane do poziomu konkursowego to odrzucali po kolei. Jak za trzecim razem wysłałem fotkę pierdzielniętą bez ładu i składu to poszła na stronę (kat. portret). To raz.
    Dwa - uważam że był to raczej konkurs na popularność autora w środowisku koleżeńskim niż obiektywne oceny poziomu prac. W portretach były fotki gdzie naprawdę autorzy zaprezentowali wysoki poziom (czasami szczena opadała)...niestety...Niektórzy giganci słali e-maile w "błagalnym" tonie o głos na ich fotkę...CUDO

Początki nałogu Awatar maxbmx
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrfoto Zobacz posta
    Niektórzy giganci słali e-maile w "błagalnym" tonie o głos na ich fotkę...CUDO
    Moim zdaniem świadomy marketing wirusowy Canon'a...
    M
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrfoto Zobacz posta
    Dwa - uważam że był to raczej konkurs na popularność autora w środowisku koleżeńskim niż obiektywne oceny poziomu prac.
    innymi slowy: jak ktos mial wiecej 'pshiapsiolek' na gg tym wieksze szanse na udzial w pierwszej dziesiatce

Dopiero zaczyna Awatar PiotrJ

Domyślnie

tez uwazam, ze sposob wyboru najlepszych fotek byl bez sensu. Jesli to ma byc konkurs na najlepsze zdjecie, a nie konkurs popularnosci to od poczatku zdjecia powinni oceniac bezstronni fachowcy, a nie znajomi i rodzina.
    Co do zdjec z kat. sport to ja stawiam na zaprzeg na sniegu.
    A tak poza tym to poziom rzeczywiscie nie byl najwyzszy, no a w kat. makro to juz totalny upadek, a szkoda bo akurat w tej kategorii widuje sie na roznych galeriach sporo dobrych zdjec.

Dopiero zaczyna Awatar Zeeb
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Jeśli chodzi o krajobraz pierwsza 10 to tragedia- marne i kiepskie foty, było tam kilka fajnych zdjęć jednak autorzy widocznie nie mieli wystarczająco dużo znajomków z netem, żenada!

Początki nałogu Awatar maxbmx
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Jestem fotografem typowo sportowym nie ośmielił bym się oceniać portretów, czy też fotografii makro o której wiem tyle że taka istnieje. Nie wyobrażam sobie nawet żeby jeden pro fotograf nawet z National Geographic oceniał zdjęcia we wszystkich kategoriach. Każdą kategorią powinni się zaopiekować wybitni specjaliści w danej dziedzinie.
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów