Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Konkurs Canon - Misja

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie Konkurs Canon - Misja

Próbowałem coś wyszukać na ten temat na forum ale nic nie znalazłem więc jeśli ktoś chciałby wziąć udział, a nie wie, to może sie przydać

Tutaj szczegóły

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

a regulamin kolega czytał?:-D wg. mnie to już jest "po ptokach"
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Dopiero zaczyna Awatar pzkrolik
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    a regulamin kolega czytał?:-D wg. mnie to już jest "po ptokach"
    ja czytałem regulamin i z tego co wyczytałem to wcale nie jest "po ptokach"... czas na wysłanie zdjęcia jest do 1 maja 2008 do godziny 00:01 (patrz punkt regulaminu 2.2.1 i 2.2.2) ... w każdej chwili można się zarejestrować i wysłać zdjęcie...
    szczegółowy regulamin znajduje się tutaj: http://ta.canon-europe.com/index.php?pg=tc&cc=pl&lc=pl

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

2.1.1 Okres poprzedzający Rejestrację rozpoczyna się w dniu 18 lutego 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego i kończy w dniu 17 marca 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego. Po zakończeniu okresu poprzedzającego Rejestrację Zarejestrowani Użytkownicy otrzymają wiadomość e-mail z powiadomieniem o dacie rozpoczęcia okresu wysyłania.

2.2.1 Aby móc przesłać Zgłoszenie, niezarejestrowani wcześniej Użytkownicy muszą się zarejestrować.

Ja przez to rozumiem*że w tym okresie rejestracja, a po tym okresie mogą wysyłać zdjęcia, użyszkodnicy zarejestrowani.
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Ja rozumiem to tak - że do 17 marca można było tylko sie zarejestrować, a od 17 marca można się rejestrować i wysyłać zdjęcia.
    Zwracam uwagę na okres poprzedzający rejestrację i okres wysyłania więc gdzie jest okres na rejestrację? w/g mnie właśnie również w okresie wysyłania.

2.1
    Okres poprzedzający Rejestrację

2.1.1
    Okres poprzedzający Rejestrację rozpoczyna się w dniu 18 lutego 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego i kończy w dniu 17 marca 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego. Po zakończeniu okresu poprzedzającego Rejestrację Zarejestrowani Użytkownicy otrzymają wiadomość e-mail z powiadomieniem o dacie rozpoczęcia okresu wysyłania.

2.2
    Okres wysyłania

2.2.1
    Aby móc przesłać Zgłoszenie, niezarejestrowani wcześniej Użytkownicy muszą się zarejestrować.

2.2.2
    Okres wysyłania rozpoczyna się w dniu 17 marca 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego i kończy w dniu 1 maja 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego. Wszelkie Zgłoszenia przesłane po tej dacie zostaną zdyskwalifikowane. Zarejestrowani użytkownicy uzyskają dostęp do 4 (czterech) podręczników fotografii on-line po rozpoczęciu okresu wysyłania.
    Ostatnio edytowane przez stratus ; 29-03-2008 o 17:31

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Wydaje mi się, że po 17 marca można śmiało się rejestrować. Ja się zarejestrowałem po tym terminie i e-mail'a z info dostałem: "Teraz możesz zalogować się i zamieścić swoje zdjęcie, oglądać inne zdjęcia oraz uzyskać dostęp do specjalnej części serwisu, zawierającej ciekawe kursy fotograficzne". Byłoby to troche dziwne zważywszy, że reklamy na sieci o "Misji" zobaczyłem dopiero po tym 17 marca 00:01. Z logowaniem na tym serwisie nie mam problemu, tylko nie wiem co ze zdjęciem. Wysłałem w jednej z kategorii kilka dni temu i nic - nie pojawia się. Licznik danej kategorii rośnie z dnia na dzień a mojego zdjęcia nie ma.
    Pytanie do kogoś kto wysłał i pojawiało się już jego zdjęcie w Galerii - ile upłynęło czasu od wysłania do ukazania się w Galerii bo może coś poknociłem
    Blog rowerowo-wyprawowy :wink:

Coś już napisał Awatar pawelpaciorek

Domyślnie

Ktoś próbował dziś przeglądać galerie ?
    Masakra, jeśli to ma tak działać to nie wiem czy choć jeden głos zostanie oddany.
    Ciągle coś się wiesza, zdjęcia się nie ładują, strona nie odpowiada, beznadzieja!!

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelpaciorek Zobacz posta
    Ktoś próbował dziś przeglądać galerie ?
    Masakra, jeśli to ma tak działać to nie wiem czy choć jeden głos zostanie oddany.
    Ciągle coś się wiesza, zdjęcia się nie ładują, strona nie odpowiada, beznadzieja!!
    Próbowałem i przy trzecim podejściu się udało . Już się tak zdarzało, szczególnie kiedy był koniec nadsyłania fot i ładowali tą nadesłaną (szczególnie na ostatni termin ) masę zdjęć. W ilości nadesłanych fotografii jesteśmy bodaj w pierwszej czwórce biorąc wszystkie kraje UE (czyli konkursowe).

Będzie dobrze
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

przed samym końcem działało w porządku... bolał tylko poziom zdjęć
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Dopiero zaczyna Awatar GeoS

Domyślnie

A komus odrzucili w ostatnim dniu tuz przed zamknieciem przyjmowania zgloszen z wiele mowiacym opisem w stylu:
    "Opis został uznany za niewłaściwy"

Subiektywnie stwierdzajac - fotke wybralem i przygotowalem fajna i teraz mam wielki zal do jakiegos moderatora, ze od tak ja odwalil :/

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów