Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: Konkurs Canon - Misja

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gareth Zobacz posta
    Lensman nie chce Cie urazić tym postem, bo twoje zdjęcie może być wyjątkiem ale tylko takim który potwierdza regułe. Wyszedł z tego taki "Taniec z Fotkami", fajnie jest komisja super fotografów ale żeby przejść przed "jej oblicze" to musisz przebrnąć masę fotopstrykaczy którzy często nie maja pojęcia jak zrobili to zdjęcie i powstało za pomocą trybu tematycznego.
    Tak więc nie jest tak dobrze że od początku oceniają ludzie którzy sa profesjonalistami, głosują miliony internautów. I w ten sposób obok zdjęć naprawde fajnych znajdują sie fotki nie reprezentujące sobą żadnego poziomu.

Ale taka widać jest specyfika konkursów internetowych.

Swoją drogą życzę wygranej i trzymam kciuki Lensman!

Pozdrawiam,
    Gareth
    Jakaś tam wstępna weryfikacja była podczas rejestracji. Napewno lepiej jakby na początku wybrali zdjęcia profesjonaliści ale Canon nie osiągnąłby tego efektu o jaki im chodziło ogłaszając konkurs. Pewnie mniej osób by zostawiło im swoje dane kontaktowe i mniej osób by zobaczyło te zdjęcia a więc i logo Canona.

To przykre że 'Polak potrafi' i pewnie ktoś tam wpadł na 'oryginalny' pomysł na nabijanie sobie punktacji poprzez znajomych czy inne manipulacje ... niewątpliwie świadczy o tym poziom zdjęć wybranych w Polsce ... jest po prostu niższy od tych w innych krajach. Ale to jeszcze nic ... zobaczcie co się dzieje w konkursie duracela na onecie ... "żenuła"

Zawsze jestem ciekawy oceny moich zdjęć ale ta ocena jest tyle warta ile zdjęcia wykonane przez osoby oceniające i nie podniecam się tą pierwszą dziesiątką bo po prostu nie wiem kto głosował.

Moje zdjecie to 'Fala' (nr 7) ... jeśli ktoś ma ochotę w sposób jawny je ocenić będę wdzięczny.
    Ostatnio edytowane przez Lensman ; 02-06-2008 o 13:10
    www.tomaszgrzyb.pl - moja strona
    www.guma.art.pl - strona poświęcona technice szlachetnej gumy chromianowej

Uprawnienia umieszczania postów