Ten gość z "teledysku" ma przechlapane - na dzielnicy żaden homeboy nie poda mu ręki:grin: .
Ten gość z "teledysku" ma przechlapane - na dzielnicy żaden homeboy nie poda mu ręki:grin: .
EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTO
no q...ja p... musiałem się napić..jeżeli przyłapię moje dzieci na czymś takim to...się powieszę.
-dajcie jeszcze coś ciekawego.
50D; 70-200 4L; 17-40 4L; LowePro (na brzuchu).
Dla dzieci to poszukaj koniecznie teledsyku "Wiadomka" chociaz nie jestem pewien tytulu. To hicior ostatnich dni na roznych kanalach widzialem![]()
Ja bym powiesił dzieciZamieszczone przez amotax
![]()
Wytrzymalem 20 sekund tytulowego gniota... nie piszcie mi prosze co bylo dalej - zaloba pewnie jeszcze gorsza.
sorry, że odnawiam TAKI temat, ale znalazłem gdzieś w sieci i od razu mi się przypomniała ta dyskusja
http://www.freephotoserver.com/files/kotek1uk5647.jpg
LOL !Zamieszczone przez jdw
Eeee... bez sensu, ten kotek solo rzadzi bez dodatkowego upiekszania ;-)
Pamietam jak ktos go zawiesil na plfoto, z pol godziny patrzylem na to "zdjecie" i plakalem ze smiechu z tej skruchy![]()
Oglądając ten teledysk podobne rzeczy mi chodziły po głowie.
bijedne dzieci niczemu nie winne, ze GUPICH rodzicow maja...Zamieszczone przez Venio
![]()
50D; 70-200 4L; 17-40 4L; LowePro (na brzuchu).