Wiem że to forum jest o fotografi ale nieraz warto porozmawiać na inne tematy...
Teledysk z Kają Paschalską Uwaga 6 Mb!!!
Naprawdę po obejrzeniu nie mogłem sie podnieść z podłogi. Ze śmiechu i oburzenia.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak można wymyślić cos tak głupiego????
Wiem że to forum jest o fotografi ale nieraz warto porozmawiać na inne tematy...
Teledysk z Kają Paschalską Uwaga 6 Mb!!!
Naprawdę po obejrzeniu nie mogłem sie podnieść z podłogi. Ze śmiechu i oburzenia.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak można wymyślić cos tak głupiego????
Jak to zobaczylem to mialem ochote pociac sie czerstwa bulkaZamieszczone przez Gregg
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 13-05-2005 o 12:26
Chyba szkoda komentarza na takie rzeczy... głupków i pseudotwórców nie brakuje.Zamieszczone przez Gregg
Dlaczego szkoda komentarza??? Właśnie takie rzeczy trzeba komentować i piętnować.
W tej chwili własnie takie rzeczy kształtują młodzież. To właśnie najbardziej trafia do osiedlowych młodzianów którzy nie wiedzą co ze sobą zrobić.
co za gownoniektorym chyba sie juz w glowach przewraca
Przecież to podstawowa zasada inwercyjnego marketingu. Zrobić skandal, albo coś głupiego, a reklamować się będzie samo, bo ludzie będą o tym dużo mówić. Piętnowanie tu nic nie da. To tak jak z oduczaniem dziecka mówienia brzydkich wyrazów.Zamieszczone przez Gregg
Odbieram to jako obrazę Polskiego Narodu. Również jestem oburzony. Standardowo w takich sytuacjach: Kaja jest tyle warta ile zje, a że gówno je ...Zamieszczone przez Gregg
syf ... i szkoda bylo to na dysk ladowc
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
i jeszcze czepia sie ten tekst człowieka i go wywalić z głowy nie idzie :/ a tak BTW to chyba jakies dziecko im pisało ten tekst o_O