No ale czego sie spodziewac, skoro nadal na topie jest taka muzyka:
http://strony.aster.pl/dzony/Strona/mig.mpg
[jeszcze wieksze, ~25MB]
Whitestock hits the charts... ;-)
No ale czego sie spodziewac, skoro nadal na topie jest taka muzyka:
http://strony.aster.pl/dzony/Strona/mig.mpg
[jeszcze wieksze, ~25MB]
Whitestock hits the charts... ;-)
Jak słucham i oglądam takie coś , sam nie wiem jak to nazwać , bez używania wulgaryzmów , to jestem za powrotem CENZURY .
Właśnie pusciłem to "dzieło" mojej żonie i ona twierdzi, że jest to przeróbka piosenki jaka śpiewała niemalże 30lat temu w przedszkoluZamieszczone przez Venio
![]()
Potwierdzam! Byla taka piosenka. Ale ten klip to jakis koszmar... Powinni tego zabronic!
Camera Obscura
e tam.. bez przesady - nie ma tu nic bulwersujacego ani kontrowersyjnego.. ot... gniot..
kv: a otczep sie tybtw, tam gdzie ten przejazd podziemny to 200m obok jest moja praca
cholera ze sie nie zalapalem jak krecili teledysk.. :rolleyes:
Zamieszczone przez kavoo
Jeżeli ktoś chce słuchać takiej muzyki - jego sprawa (choć być może wąchanie kleju robi mniejsze spustoszenia w mózgu) - ale ten... no nie wiem jak to nazwać bo z teledyskiem nie ma nic wspólnego![]()
Ten co go stworzył ma takie o tym pojęcie jak świnia o gwiazdach
![]()
stolo
![]()
heh ten koleś co z nią tam 'śpiewa' to kiedyś był w składzie który zwał sie 'nagły atak spawacza' i ich utwory opierał sie głownie na przeklinaniu i toaletowym humorze... hehe ale sie wybił chłopak![]()
najbardziej rozwala mnie kontrast pomiedzy tematem a formą w jakiej jest on przedstawiony. BETON!!!
O zgrozo.
Już myślałem że nie ma gorszej muzyki niż wypociny Wiśniewskiego...
..., a jednak myliłem się.
Idę się napić.
Cosik czarnego + [EF20 f/2,8] + EF28 f/2,8+ EF50 f/1,8+ EF100 f2,0
Hehe ja tez pomimo faktu ze nie jestem zbyt stary cos kojarze z mlodosci![]()
A pomimo ze tak jedziecie po tej piosence to zobaczycie jaki to bedzie hiciorA do tego dzieki netowi to bedzie pewnie najczesciej ogladany teledysk w tym kraju w ostatnim czasie. Na wszystkich forach mozna linka znalezc ... jakby chcieli zaplacic za taka reklame to pewnie bylby ciezki majatek ... a tu prosze totalnie za darmo
![]()
Jakby tego bylo malo hakneli strone Paschalskiej, zalozyli forum i jada tam po niej totalnie. Poziom jak sie mozna domyslic totalnego dna.