Ten gość z "teledysku" ma przechlapane - na dzielnicy żaden homeboy nie poda mu ręki:grin: .
Ten gość z "teledysku" ma przechlapane - na dzielnicy żaden homeboy nie poda mu ręki:grin: .
EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTO
no q...ja p... musiałem się napić..jeżeli przyłapię moje dzieci na czymś takim to...się powieszę.
-dajcie jeszcze coś ciekawego.
50D; 70-200 4L; 17-40 4L; LowePro (na brzuchu).
Ja bym powiesił dzieciZamieszczone przez amotax
![]()
Wytrzymalem 20 sekund tytulowego gniota... nie piszcie mi prosze co bylo dalej - zaloba pewnie jeszcze gorsza.
bijedne dzieci niczemu nie winne, ze GUPICH rodzicow maja...Zamieszczone przez Venio
![]()
50D; 70-200 4L; 17-40 4L; LowePro (na brzuchu).
Dla dzieci to poszukaj koniecznie teledsyku "Wiadomka" chociaz nie jestem pewien tytulu. To hicior ostatnich dni na roznych kanalach widzialem![]()
sorry, że odnawiam TAKI temat, ale znalazłem gdzieś w sieci i od razu mi się przypomniała ta dyskusja
http://www.freephotoserver.com/files/kotek1uk5647.jpg
LOL !Zamieszczone przez jdw
Ja nie wiem, co się wszyscy tak uparli na tego biednego folda... Mogliby sobie kurde wybrać inną rasę.Zamieszczone przez jdw
Eeee... bez sensu, ten kotek solo rzadzi bez dodatkowego upiekszania ;-)
Pamietam jak ktos go zawiesil na plfoto, z pol godziny patrzylem na to "zdjecie" i plakalem ze smiechu z tej skruchy![]()