Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: 350D polska instrukcja / polskie menu

marcin123xy
    Guest

Domyślnie 350D polska instrukcja / polskie menu

Bezowocnie poszukuję polskiej instrukcji do Canon 350D, czy może ktoś podać link lub wysłać mi na maila? Czy jest możliwość wgrania polskiego menu do aparatu? Jeśli tak to proszę o jakiś namiar na soft i opis. Thanks.

Domyślnie

Smiem watpic abys szukal tej instrukcji tak bardzo, jak chciales ja znalezc.
    Pytanie 1 = http://canon-board.info/showthread.p...nstrukcja+350d
    Pytanie 2 = NIE
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

margherita
    Guest

Smile

ja też szukam instrukcji 350d po polsku i niestety żaden z linków nie działa (na elektroda.net nie można otworzyć rozszerzenia, na rapidshare już chyba nie ma a reszta linków poprostu jest już nieaktywna)

Jeżeli ktoś dysponuje AKTYWNYM linkiem do takowej instrukcji to bardzo proszę o pomoc

Dopiero zaczyna Awatar doggy87
    Miasto
    Prudnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez margherita Zobacz posta
    ja też szukam instrukcji 350d po polsku i niestety żaden z linków nie działa (na elektroda.net nie można otworzyć rozszerzenia, na rapidshare już chyba nie ma a reszta linków poprostu jest już nieaktywna)
    Jak to chyba? Na elektrodzie nie dziala, to reszty juz sie nie chcialo sprawdzic?
    Link z rapida dziala i ma sie dobrze.

margherita
    Guest

Domyślnie

doggy87 serdeczne dzięki

VomitroN... po pierwsze poprosiłam grzecznie, po drugie napisałam że chyba już nie ma bo najzwyczajniej w świecie mi nie wchodził, a po trzecie sprawdziłam wszystkie linki które znalazłam i po prostu są już nieaktywne (co zresztą napisałam - wystarczy się przyłożyć w czytaniu). Nierozumiem Twojego negatywnego nastawienia? Poza tym i tak nie chciałeś pomóc więc po co komentowałeś?

pozdrawiam i życzę poprawy humoru

Domyślnie

I ja grzecznie odpowiadam, ze rowniez zalecam przylozenie sie w czytaniu. Skoro rzeklem ze link z rapida dziala, to moze warto kliknac i poczekac az zacznie sciagac. Jest od razu w PDFie wiec uszkodzony tez nie jest.
    http://rapidshare.com/files/81810286/350d.pdf

PS. Gdybym nie chcial pomoc, to bym nie kierowal do watku, gdzie lezy rzeczowny DZIALAJACY link na rapidzie.
    EOT.
    Ostatnio edytowane przez VomitroN ; 29-03-2008 o 02:00

Uprawnienia umieszczania postów