Również polecam B&H. Kupiłem tam przez net EF 50 1.8 , teraz czekam na EF 17-40 4L kupiony w realu przez rodzinęZamieszczone przez Kenso
B&H Photo
420 Ninth Avenue
New York, NY 10001, USA
Between 33rd & 34th street
Również polecam B&H. Kupiłem tam przez net EF 50 1.8 , teraz czekam na EF 17-40 4L kupiony w realu przez rodzinęZamieszczone przez Kenso
B&H Photo
420 Ninth Avenue
New York, NY 10001, USA
Between 33rd & 34th street
Ostatnio edytowane przez Andrew ; 13-05-2005 o 23:36
http://www2.buydig.com/shop/product....u=CNEOS20D1855 około 2 tygodnie temu znajomy z ny, przed przyjazdem do Polski, zamówił mi właśnie tam, wszystko doszło, bez najmniejszych problemów. A cena jest na prawdę niezła!
Dzięki wszystkim za pomoc w sprawie sklepu.
Jesli chodzi o rabat, to jak on jest zwracany? Jeśli ktoś kupi np. 20D to czy od razu można go otrzymac, czy pieniądze są przesyłane na podany adres itp.?
Buydig.com też polecam. Sam kupowałem tam kilka razy przez kolegę z NY. No i nie ma
TAx-u. Co do rabatu nie jest to takie hop siup. Po przyjściu towaru trzeba wyciąć z opakowania kod kreskowy, wydrukować pisemko ze sklepu i odesłać do sklepu.
Trwa to dosyć długo. Po trzech miesiącach nie było jeszcze zwroty, drugim razem niekompletne papiery, trzeba było dosyłać, tak że do tej pory chyba nic nie przyszło.
Rabaty to sa takie ze czesto ladnie wygladaja na ulotkach albo stronach www niestety... W praktyce nie jest tak pieknie i nie jest to 103% pewnosci ze odzyskasz kase.
A b&h niestety zaczyna mnie dobijac iloscia zlomu jaki wypychaja... Zeby chociaz te obiektywy ogladneli i przeczyscili a nie takie chamskie z paluchami... Zdemolowane wrecz... Przerzuce sie chyba na cos innego...
...