Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: 20d Ny

Domyślnie 20d Ny

Sorki za pisanie o tym samym, ale potrzebuje pilnie info, a zanim znajde to może potrwać. Potrzebuję konkretnego namiaru na sklep w New Yorku, gdzie kupię pewnie i tanio 20D i obiektyw 17-40mm.

Proszę o wyrozumiałość w kwestii powtarzania postów....tylko jeden namiar....

Domyślnie

Wiesz, są sklepy drogie i tanie, tak jak w Polsce.

Coś już napisał
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kenso
    No nie wiem. Ja bym zrobił sort przez www.pricegrabber.com i wybrał tylko taki sklep, który ma pozytywne recenzje dużej liczby internautów. Osobiście korzystałem z www.butterflyphoto.com i mogę śmiało ten sklep polecić. 20D kosztuje tyle ile kosztuje (od 1320 USD w górę) i podana cena na Twoim linku (830 USD) jest rażąco niska, co oznacza że albo 1) czeka Cię "niespodzianka" w postaci ukrytych ekstracharges za przesyłkę lub 2) otrzymasz za parę dni telefon ze sklepu i podtrzymają propozycję pod warunkiem jednak że kupisz ten aparat w zestawieniu z kmpletem rekomendowanych przez sklep obiektywów lub akcesoriów za jedyne kilkaset USD, 3) sprzęt jest z jakiejś reklamacji konsumenckiej, odrzutu albo przewału.
    No ale być może 4) jesteś farciarzem i rzeczywiście uda Ci się kupić maszynę za te osiem stów. (+ tax dla rezydenta NY state), czego życzę, z zastrzeżeniem pkt 1-3).

Domyślnie

aha, akurat ta propozycja to z Helsinek

Coś już napisał
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kenso
    aha, akurat ta propozycja to z Helsinek
    Sorry, chyba za dlugo wieczorami siedze i nie zauwazylem tudziez zmylil mnie tytul watku.
    Cena rewelacyjna, ale gdzie sa slynne finskie podatki??
    Jezeli to jest brutto, to bralbym wersje "Canon EOS 20D Premium Kit (17-85 Lens,1GB" za 1,299 USD.
    Zycze udanych zakupow.

Domyślnie

Przeciez to jasne ze wystawiony na tej stronie aparat to tzw "golas" ! dostaniesz samo body i tyle. Dokupisz ladowarke i baterie (tylko) i wyjdzie cie cena nowego w BH. I nadal zero pudelka. Poza tym to sa pewnie takie same sklepy jak na Brooklynie - nie radzie wchodzic z polskim akcentem lub jakimkolwiek innym Temat byl wałkowany sto razy.... nie ma sie co ludzic ze 'tam' nie potrafia handlowac i sprzedaja za polowe ceny.
    Kup bez kombinacji w Adorama, BH lub KEH i bedziesz mial 1000zl taniej niz w Polsce.

Domyślnie

Biorę pod uwagę tylko osobisty odbiór, czy to w NY czy w Heslinkach. Nie znaczy, że przeze mnie.

Domyślnie

Tez polecam B&H.
    Ceny dobre, szybka wysyłka, żadnych przekrętów.

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

B&H - dzis przylecial do mnie w walizce kolegi 17-40 z tego sklepu - ja bardzo zadowolony a kolega byl w szoku jesli chodzi o sam sklep (wielkość, obsługa itd...).
    Jego rodzina z NY twierdzi, ze jest to jeden z najtańszych sklepów na Manhatanie, jednak poziomem dorównuje tym sklepom, gdzie bez złotej karty nie wpuszczają

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów