..................
..................
Ostatnio edytowane przez mmsza ; 03-10-2006 o 13:35
Bo to prawie "profi" za rozsądną cenę!Zamieszczone przez mmsza
Nie radzę jednak z nim jechać w tropiki - z relacji wiem, że zwyczajnie odmawia współpracy... ale to dlatego, że to PRAWIE 'profi"!
Ktoś tu już kiedyś pisał, że to problem rozdmuchany przez osoby, które trafiły na trefny egzemplarz. Ci, którzy mają dobry sprzęt (większość), zwyczajnie się tym nie chwalą...Zamieszczone przez mmsza
Zostaw sobie jako drugie body!Zamieszczone przez mmsza
Według mnie, nie warto się pozbywać (weźmiesz śmieszne pieniądze,
a tak masz przynajmniej zapasowy sprzęt na nieprzewidziane okoliczności).
Mogę wiedzieć o jakie "śmieszne" pieniądze chodzi ?? Bo może będzie mnie wreszcie stać na dSLR :wink:Zamieszczone przez Kubek
Od kilku miesiecy uzywam 20d przy temperaturach dochodzacych do 40 stopni i znacznym zapyleniu w Iraku. Jak dotad nie sprawia najmniejszych prolemow. Moze gdyby jeszcze wilgotnosc byla rzedu 90% to i by sie zaczal buntowacZamieszczone przez Kubek
. Wiec jak nie wybierasz sie do dzungli amazonskiej albo lasow deszczowych to jest OK
![]()
ja na ostatnich wakacjach uzywalem 300d w Turcji gdzie temperatury tez byly pod 40, wilgotnosci nie pamietam, ale zadnych problemow nie mialem.Zamieszczone przez CYNIG
Jeśli znasz pilotów śmigłowców, to pozdrów Jarka Ankowskiego. Jest narzeczonym siostry mojej żonyZamieszczone przez CYNIG
![]()
Byłeś w Iraku? - to moze pochwaliłbyś sie jakimiś zdjeciami ..ciekaw jestem tego kraju i kultury.......Zamieszczone przez CYNIG
Pozdr
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
Bylem przez pol roku i jestem aktualnie ponownie.Zamieszczone przez Lutek
Pare zdjec jest na plfoto:
http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=CYNIG
choc musze przyznac ze fotografowanie tutaj jest nieco utrudnione z organizacyjnego punktu widzenia
Tez tak radze... 10D kupilem za 6500 a jak zmienilem na 20D to cena uzywanego wychodzila ok 2500-3000. Nie oplacalo mi sie tracic prawie 4 tys, zostawilem sobie jako drugie body i nie zaluje - na jednym body tele, na drugim szeroki , matryce sie nie brudza przy zmianie szkiel, wygoda... tylko ciezar spory. A dziewczyna jaka ma radoche ze sama moze sobie popstrykac tez 8)Zamieszczone przez Kubek
Zdecydowanie druga eLkaZamieszczone przez mmsza
Co do szumow - po dwoch koncertach jestem... i mniej wiecej wyglada to tak ze 20D przy iso800 ma szumy jak 10D przy iso200.
Za to fotki z 10D z iso800 nadaja sie tylko do odszumiania![]()