Pokaż wyniki od 1 do 10 z 124

Wątek: Serwis Canona w Berlinie - gdzie i jak szybko.

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

To,że się uśmiechają nie przekonuje mnie do serwisu,bo skąd wiadomo,że uśmiechem nie nadrabiają cienkiej jakości?Serwis otwarty od 16 czy to jakaś kpina?Poza tym 70 euro to chyba dosyć drogo? Towersivy a jak u Nich z jakością usług, zwłaszcza jeśli chodzi o regulacje,i czyszczenie matryc?Jaką dają gwarancje na swoje usługi?I czy ktoś po ich regulacji sprawdzał af czy nie ma ff/bf?Jestem ciekawy opini bo sporo osób pisze tu na forum,że wyśle tam sprzęt ale nikt się nie chwali efektami-czekam

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GOOFY Zobacz posta
    To,że się uśmiechają nie przekonuje mnie do serwisu,bo skąd wiadomo,że uśmiechem nie nadrabiają cienkiej jakości?Serwis otwarty od 16 czy to jakaś kpina?Poza tym 70 euro to chyba dosyć drogo? Towersivy a jak u Nich z jakością usług, zwłaszcza jeśli chodzi o regulacje,i czyszczenie matryc?Jaką dają gwarancje na swoje usługi?I czy ktoś po ich regulacji sprawdzał af czy nie ma ff/bf?Jestem ciekawy opini bo sporo osób pisze tu na forum,że wyśle tam sprzęt ale nikt się nie chwali efektami-czekam
    Przecież napisał..:

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Tak ogólnie to atmosfera jest tam bardzo miła, kazdy mówi hello haj itp całość przy uśmiechach a co najważniejsze duża solidność i umiejętność wysłuchania problemu, a nie stwianie użytkownika z góry na skreślonej pozycji " jam jest servisant i wiem lepiej co jest dobrze a co zle ).
    Jeden ze znajomych mówił mi kiedyś coś bardzo podobnego.. do tego stopnia że wysyłał kurierem sprzęt do nich z polski - bo na Żytniej.. wiadomo zresztą co na Żytniej...
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów