Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: następca 40d

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Przecież 40D dopiero wyszło jak można pytać się o następcę. 40D to nówka, minęło zaledwie kilka miesięcy odkąd jest na rynku. Na następcę trzeba jeszcze dłuuuugo poczekać.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asdfasfd Zobacz posta
    Przecież 40D dopiero wyszło jak można pytać się o następcę. 40D to nówka, minęło zaledwie kilka miesięcy odkąd jest na rynku. Na następcę trzeba jeszcze dłuuuugo poczekać.
    E tam, nówka, czy nie, niektórym już lakier schodzi , a poza tym, zamknęli wątek o nowościach Canona, a gdzieś pianę bić trzeba
    EOS - conditio sine Kwanon...

Bywalec Awatar tigerstyle
    Miasto
    Bournemouth - UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    E tam, nówka, czy nie, niektórym już lakier schodzi , a poza tym, zamknęli wątek o nowościach Canona, a gdzieś pianę bić trzeba
    He He He. Ej lakier został odpryśnięty przez koleżkę, który mówi, że nic się nie stało. Ale z innej półki - widać aparat znosi puknięcia. Chociaż znowu jest inny post, gdzie już się 40D zepsuł (kilka tysięcy klapnięć).
    Aparaty cyfrowe C/O i analogowe F/O/P/E/F/Z. Dokładniej -tutaj-

Zablokowany

Domyślnie

Dobrze, że obiektyw się jeszcze trzyma Tak się zastanawiam, że niektórzy chyba nie robię już zdjęć tylko siedzą cały czas na forum i ćwiczą bezwzrokowe pisanie. Niektóre wątki mają już setki stron

Miasto
    Bournemouth - UK

Domyślnie

Dobrze, że obiektyw się jeszcze trzyma Tak się zastanawiam, że niektórzy chyba nie robię już zdjęć tylko siedzą cały czas na forum i ćwiczą bezwzrokowe pisanie. Niektóre wątki mają już setki stron
    Hej u mnie pada równolegle do ziemi z prawej do lewej i naprawdę nie chce mi sie ruszać z domu. Poza tym święta. A bezwzrokowe mam opanowane jak dobra sekretarka.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tigerstyle Zobacz posta
    Hej u mnie pada równolegle do ziemi z prawej do lewej i naprawdę nie chce mi sie ruszać z domu. Poza tym święta. A bezwzrokowe mam opanowane jak dobra sekretarka.
    Można też (pseudo-)psychoanalitycznie: Fotografia, to zajęcie dla ekstrawertyków (Ci drudzy, niejako z definicji, nie widzą nawet sensu w robieniu zdjęć, nie? ). No więc uzewnętrzniamy się jak można.
    A po ludzku - miło jest móc trochę zwolnić i pogadać na luzie...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Miasto
    Bournemouth - UK

Domyślnie

A po ludzku - miło jest móc trochę zwolnić i pogadać na luzie...
    Bahrd - ja to czytałem forum z rok zanim zacząłem pisać. Poziom for (forów?) jest na tak szmelcowatym poziomie, że czasem się odechciewa czytać. Natomiast Canon-Board.info naprawdę przypadło mi do gustu. Jest bardzo duża grupa czytelników i grupa 'pisaczy' którzy moim zdaniem reprezentują świetny poziom. Rozmawia się rewelacyjnie. Zwolnić jak najbardziej, ja mam bardzo niskie ciśnienie :-) więc tym lepiej .

Pozdrawiam.

Uzależniony

Domyślnie

Crop nie zniknie, canon ma teraz bardzo ciekawa oferte, w cropach mamy podstawowy tani xxxD, pozniej polprofesjonalny xxD, mamy tani 5D i tutaj chyba wszyscy czekaja na nastepce i mamy profesjonalne marki.

Z FF nie zrezygnuja i raczej srednio drogi nastepca 5D zostanie, w koncu drogie L-ki sa budowane z mysla o FF a nie cropie i zachowuje tez sie bardzo zachowawczo jesli chodzi o obiektory EF-S. Przeciez do cropa to chyba tylko 17-55 mozna uznac za drogi porzadny obiekotyw, reszta do EF.

Co do FF i L-ek to lekka przesada, ludzie focili na kiepskich szklach i zyli.
    Chetnie bym porownal fotki z jakiegos taniego EF'a z 5D i 40D. Nie zdziwilbym sie gdyby 5D zrobil to lepiej.

Uprawnienia umieszczania postów