Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: 400d autofocus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
    a ja proponuję przeczytać INSTRUKCJĘ OBSŁUGI APARATU Canon EOS 400D!!! Naprawdę warto!!
    Mysle ze to bardzo cenna uwaga...

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
    a ja proponuję przeczytać INSTRUKCJĘ OBSŁUGI APARATU Canon EOS 400D!!! Naprawdę warto!!
    Tym razem to nie jest dobra porada.

Kolego, napisz nam czy ten aparat jest nowy - jeśli tak, to biegiem do sklepu
    Czy używany i już bez gwarancji - może znajdź kogoś bardziej doświadczonego, niech spojrzy co i jak, i jeśli również jemu się nie uda z tym nic zrobic, to pozostanie wysłanie aparatu do serwisu na Żytnią.
    Samodzielnego regulowania aparatu osobiście nie polecam
    Regulamin pkt 8.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

rzywiec, zanim pobiegniesz do serwisu to moze napisz gdzie mieszkasz - moze jakis forumowicz moglby najpierw rzucic okiem na twoj aparat..

piszesz ze zawsze dalsze obiekty wychodza ostre a bliskie nie - glupie pytanie ale wlaczyles na obiektywie AF

rzywiec
    Guest

Domyślnie

a wiec tak po kolei.AF oczywiscie jest wlaczone jesye poczatkujacy nie glupi hehe. aparat jest nowy tak ce gwarancja jeszcze jakis rok bez dwuch tygodni. kupilem go na internecie tak ze musze go wyslac do naprawy. a mieszkam w londynie tak ze z tym ogladaniem przez innego forumowicza reaczej odpad no chyba ze.. - jest nas tutaj przeciez wielu , niektorzy mowia ze wiecej niz anglikow hehe. pozdrawiam

roback
    Guest

Domyślnie

Jak walisz na automacie to aparat celuje wszystkimi punktami AF. Nie masz więc kontroli co złapie. Sprawdź w sofcie dorzuconym przez Canona (ZoomBrowser pod Windą/ImageBrowser pod MacOSem) mają one opcję pokazania które punkty AF "złapały" ostrość - być może tylko w tym tkwi problem, że Ci jakiś boczny wyostrzył ścianę?
    Ostatnio edytowane przez roback ; 31-03-2008 o 14:23 Powód: Po fakcie zauważyłem, że to już tydzień ponad ma :/. "U nas w archeo..."

Coś już napisał Awatar kiku1
    Miasto
    Płock

Domyślnie

instrukcja i jeszcze raz instrukcja .....dopiero pytania.....łatwiej zrozumiesz odpowiedzi
    350D + kit +pare szkieł M42
    moje foto

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów