Przymierzam się do zakupu takiegoż właśnie LCDka i jestem diablo ciekaw, jak na takiej przestrzeni prezentuje się photoshop... Czy ktoś z 22-calowców mógłby na szybko zrobić screena i pokazać mi, jak wtedy wygląda Fotosklep? Z góry dziękówa![]()
Przymierzam się do zakupu takiegoż właśnie LCDka i jestem diablo ciekaw, jak na takiej przestrzeni prezentuje się photoshop... Czy ktoś z 22-calowców mógłby na szybko zrobić screena i pokazać mi, jak wtedy wygląda Fotosklep? Z góry dziękówa![]()
PrtScn i zrób sobie w... PS...
![]()
pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...
Jesli chcesz to moge Ci zrobic screen z 22" ale nie panoramy tylko zwyklegoNa 1280x1024 pracuje sie bardzo wygodnie
Ale powoli przymierzam sie do 1600x1200 i mysle ze bedzie jeszcze lepiej
Jako ze moj monitor uciagnol dzielnie 1680x1050, czyli tyle ile LCD 22" panorama to wklejam screendokument otwarty w srodku ma 1024x768
![]()
Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 23-03-2008 o 17:57
Propi, zapomniales napisac w jakiej rozdzielczosciA chyba to Cie interesuje a nie cale. Kliknij sobie w PS plik o wymiarach przyszlego ekranu, wklej do niego screena z PSa to od razu bedziesz widzial ile miejsca zyskasz
![]()
Pomóc nie pomoże, ale lubię widzieć ile się mieściDzięki jeszcze raz, teraz muszę uzbroić się w cierpliwość :-?
Wydaje mi sie ze bedzie bardzo komfortowow moim poprzednim poscie masz screen taki jak chcesz
![]()
Wiem wiem, widziałem, dziękiNajbardziej cieszę się z pivota... będzie wygodniej CB czytać
![]()
A lcd 22" nie panoramicznych nie ma ?? bo szukalem i nie znalazlem :\ bo myslalem tez nad zmiana na lcd ale jesli na swoim crt moge ustawic 1600x1200 to chyba nie ma sensu przechodzic na panorame 1680x1050 ??