Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: Canon 4oD a jakość wykonania

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Jak coś, to mam znajomego lakiernika :smile: Ewentualnie znajomą z Avon'u, czarny lakier się znajdzie

EDIT: W telefonie HTC Wizzard odłażenie farby z obudowy producent potraktował jako wadę ukrytą i wymiana obudowy na inną wykonywana jest w ramach gwarancjii. Ciekawe co na to serwis Canon'a?

EDIT2:
    Cytat Zamieszczone przez Zemun Zobacz posta
    A przypadkiem nie uderzyłeś o coś? Bo z tego co widać na zdjęciu, to nawet włącznik jest uszkodzony.
    Rzeczywiście, to wygląda na rąbnięte...
    Ostatnio edytowane przez dr11 ; 23-03-2008 o 14:14
    .

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    refurb ?? :P
    żaden refurb, nówka!!! pożyczyłem kumplowi ale jak wrócił to nie widziałem żeby z nim coś nie tak było... (jakies 6 dni temu go pożyczyłem na dzień dosłownie)
    więc nie wiem ale mam nadzieje że to nie kumpel... a swoją drogą to ciekawe czy canon wymienia obudowę za free na gwarancji... ;-)
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A gdzie tam wymienia! Zedrzę tą farbę papierem ściernym, położy nową i nałoży jeszcze lakier bezbarwny. ;p ;p

Będziesz miał fajne i błyszczące 40D... Prawie jak tuning.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla
    A na poważnie, to reklamuj w serwisie.

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Tylko jeżeli jest to spowodowane uderzeniem to nie ma szans by Canon coś z tym zrobił w ramach gwarancji...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    żaden refurb, nówka!!! pożyczyłem kumplowi ale jak wrócił to nie widziałem żeby z nim coś nie tak było... (jakies 6 dni temu go pożyczyłem na dzień dosłownie)
    więc nie wiem ale mam nadzieje że to nie kumpel... a swoją drogą to ciekawe czy canon wymienia obudowę za free na gwarancji... ;-)

Na dzień... ludzie i w minutę potrafią trzepnąć. Bo cudze to mniej można dbać.
    Dobry zwyczaj - nie pożyczaj. A jeśli juz pożyczasz bezstresowo to i bezstresowo bądź przygotowany na takie 'niespodzianki' po oddaniu sprzętu.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ewidentnie na przycisku on/off jest ślad od rąbnięcia - na moje koślawe oko :-P To teraz możesz się kumplowi odwdzięczyc tym samym skoro jesteś utwierdzony w przekonaniu, że to nie Ty a samo przecież się nie zrobiło :-D
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

kurde stary normalnie serwis sie kłania

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ale niektórzy mają problem - przytarcie lakieru na aparacie - pozazdrościć .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów