Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: Canon 4oD a jakość wykonania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Nie widziałem, ale ja chciałbym raczej odstręczyć...

Kolega ma zadatki na marketingowca!
    No wiesz jak siedzisz w tym temacie pare lat nawet na innym stanowisku to i tak sie powoli zarazasz :P A tak powaznie to nie raz korzystalem z nikona D200 ktory byl tak poobijany ze glowa boli, znajomy traktowal go jak zwykly klamot i sprzet tez tak wygladal, ale co wazne dziala Nie wiem jak dla Was ale dla mnie liczy sie to zeby sprzet byl sprawny i dobrze w lapie lezal, a nie ladny sliczny i powabny

Uzależniony

Domyślnie

ja lubie jak coś jest zadbane bo łatwiej go później sprzedać za większe pieniądze niż ten poobijany. a jak się dba to mniejsze prawdopodobieństwo że rzucisz nim do torby z przyzwyczajenia i akuratnie obluzowany dekiel odepnie się i przednią soczewką rąbniesz wystającą z torby pierdołę bo skoro nie dbam o sprzęt to po co mieć porządek w torbie...
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Bywalec Awatar tigerstyle
    Miasto
    Bournemouth - UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    ja lubie jak coś jest zadbane bo łatwiej go później sprzedać za większe pieniądze niż ten poobijany.
    Zawsze dbam o swój sprzęt, jednak nie pieszczę się z nim. Bardziej się opiekowałem 300D niż 40D.

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    ... i akuratnie obluzowany dekiel odepnie się i przednią soczewką rąbniesz wystającą z torby pierdołę bo skoro nie dbam o sprzęt to po co mieć porządek w torbie...
    I właśnie należy trzymać porządek i pamiętać o tym deklu na przednie szkło. Wizjer, wyświetlacz itp itd może dostać po dupie i jakość fotek nie spadnie. Trzeba o wszystko dbać, ale nie wolno popadać w skrajności. Złoty środek (ochhh jak trudno go osiągnąć, zobaczyć czy znaleźć) jest odpowiedzią.

Pozdrawiam
    Aparaty cyfrowe C/O i analogowe F/O/P/E/F/Z. Dokładniej -tutaj-

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Ja znam jeszcze takich, co nie pożyczają szczoteczki... ale jakie "tempora" takie "mores"
    Na studiach się pożycza, byle płci przeciwnej
    Ale to już OT.
    Biegam, bo lubię

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

do servisu!
    nie badzmy nadwrazliwi

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów