Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Problem z Sonicstage

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Question Problem z Sonicstage

Witojcie

Mam problem z programem SonicStage, przez który zgrywa się pliki z urządzeń Sony (konkretnie u mnie jest to MD Walkman MZ-NH700).

Mianowicie - wczoraj i przedwczoraj na Misterium Męki Pańskiej w Kalwarii ponagrywałem sobie trochę dźwięków otoczenia (modlitwy itp) i dzisiaj chciałem je sobie zgrać, żeby potem zrobić sobie z tego podcasta. Ostatnio, jak to robiłem (w czasie uroczystości żydowskich w Lelowie) nie było żadnego problemu przy zgrywaniu przez SS na dysk. Teraz zmienił mi się format z HiMD na NetMD (ale nie wiem, czy ja to zmieniłem, czy ktoś inny - MiniDisc jest szkolny) i wyskakuje taki oto błąd:

Unable to transfer the following tracks to My Library because they are recorded by Net MD or another computer.

Przy próbie zmiany na HiMD SS zwraca informację, że dane z MD mogą zostać utracone, co mi wybitnie nie odpowiada bo jednak chciałbym skończyć to, co zaplanowałem

Może ktoś z Was miał podobny problem i wie, jak można to rozwiązać?

Domyślnie

zainstaluj sobie program ze strony sony - mp3 file manager.

zgrywasz jak na penka, a potem go odpalasz i zostawiasz na playerze. wazy mniej niz 1 mb. a jest szybszy, wygodniejszy. i nie ma z nim zadnych problemow.

Uprawnienia umieszczania postów