Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
Tym razem portret mojej mamy. Moja mama jest bardzo wymagającą osobą i bardzo lubi mnie krytykować, co nie raz doprowadza mnie do szewskiej pasji.
I słusznie, bo krytykowanie własnego dziecka nie jest wcale dobre. Tak naprawdę, to jest krytykowanie siebie. Mój syn (starszy od Ciebie hihi..) mi to kiedyś bardzo dobitnie wyjaśnił i to był ten historyczny moment, od którego zaprzestałam krytykowania go, a zaczęłam doceniać. Za to głównie, że ma tyle wspaniałych cech, które zdołał uchronić przed moim "wychowaniem"
Dlatego każda próba sfotografowania jej lub na jej polecenie czegokolwiek jest ogromnym wyzwaniem dla mnie.
Fotografuj dla siebie, fotografuj dla siebie, fotografuj dla siebie... :-D
Jak do tej pory za wszystkie zdjęcia na jej zlecenie krytykowała mnie ale to spodobało się jej. Jednak jestem ciekawa waszych opinii.
Mi się podoba Twoja Mama - bardzo ładna kobieta i wcale nie wygląda na.. tak surowego krytyka! Wychodzi więc na to, że ładnie będziesz wyglądać! Dołóż sobie jeszcze na plus z tego tytułu, że córki w większości są piękniejsze od swoich matek, na co zresztą - na mój nos - jak najbardziej się zanosi (vide awatar)
Ściskam!