Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Niestety nie miałam zbytnio pola manewru. Zgodze się co do poziomek że drzwi mogły być bardziej na lewo ale niestety byłam już maksymalnie wypłaszczona do ściany a szerszego kąta niż 24mm nie miałamCo do pionowego to się nie zgodzę bo mi akurat nie zależało na ubraniach najbardziej.
"zakład ramkarski" ekstra... odrobinę się wali w prawo i to można byłoby poprawić, poza tym super. Nie wiem czy pan zgodził się na fotę czy też robiłaś ją znienacka, ale jeśli się zgodził to może popróbowałbym jeszcze innych perspektyw. Co do wnętrz... sam włażę w różne dziwne miejsca więc jakoś mnie nie ruszają... może B/W byłoby lepiej... no i kadry jakieś takie nie do końca przemyślane, nie wiem co chciałaś pokazać. Jeśli ubrania, jak piszesz, to cza się było skupić na ubraniach i nie ciąć ich (1)...albo doświetlić (2)... za dużo w tym przypadkowości. No i jeszcze okno...albo przepalamy go całe albo wcale...Ja wiem, fajnie się mówi, ale próbować należy)) kiedyś się uda
))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Tak jak pisałam próbowałam zdjęć w temacie "kobieta w pościeli". Zdjęcia miały być tłem dla wiersza (nie mojego..broń boże...nie umiem i nie chcę co nie znaczy, że nie podziwiam). Zadanie było o tyle utrudnione gdyż no cóż...trochę wstyd się przyznać....modelki nie miałam więc sama sobie "modelowałam".
1.04
1.05
1.06
jeśli ktoś miał doświadczenie w autopozowaniu do swoich zdjęć to TYM BARDZIEJ proszę o wypowiedzi, rady i opiniepozostałych również
Mielibyśmy pełniejszy obraz, gdybyś zamieściła ten wiersz :-) Jeśli zdjęcie ma być ilustracją to treść jest bardzo ważna.
1.04 bardzo eteryczne MZ do wiersza OK.
Ostatnio edytowane przez terminator ; 02-12-2008 o 19:48
pierwsze bardzo na plus...takie pastelowe, mgliste i kobiece...powiedziałbym, delikatne... może jedynie postarałbym się odrobinę mocniej zarysować kontur twarzy go zlewa się z tłem chyba (piszę chyba, bo znowu korzystam z czyjegoś laptopa)... dwa pozostałe...hmmm...w pierwszym poduszka mogła być za plecami, albo "przytulona"...a tak leży sobie i tworzy górę)) jak dla mnie nieszczęśliwie. trzecie...gdzieś Ci ostrość odpłynęła... nie, nie, nie mam nic przeciw koszulce itd
)...ale lepiej by było żeby zamiast ostrych (w miarę) spodni ostrzejsza była twarz..czyli ostrość zaczyna się na twarzy, przechodzi przez ramie aż na koszulkę itd
)...a traci się na spodniach.
Nie autopozuję więc więcej nic nie pomogę))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/