Poprawka spowodowała jedynie pojawienie sie obwódek na krawędziach, obraz nadal lekko rozmyty, wygląda jak wyciągnięty crop z małej matrycy, możliwe, że to wina skanowania.
Poprawka spowodowała jedynie pojawienie sie obwódek na krawędziach, obraz nadal lekko rozmyty, wygląda jak wyciągnięty crop z małej matrycy, możliwe, że to wina skanowania.
jakoś tak różowo bez obrazy ale jakoś pedalsko mi to wygląda i jeszcze te oczy jakieś naćpane czy cu. Pies fajny a babcia to już klasyk ale koleś odpada
50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III
Witaj!
"Rowerzysta" - skadrowałbym go bardziej w lewo żeby wpasował sie lepiej w mocny punkt obrazu. Ładnie uchwycone, ciekawie wypada ten ptak na niebie...mam takie skojarzenie ze ten mężczyzna zatrzymal sie specjalnie żeby go podziwiać.
"Autoportret" - zacytuje MacGyvera
hehe pewnie nie miałaś za dużego wpływu na kompozycje.
Dziwnie wyglada Twój łokieć, ręka w połączeniu ze stopami z tej perspektywy
Wymazałas jakiś obiekt z tła, gdyby nie avatar pewnie bym tego nie zauważył.
Jednak zacząłem sie przypatrywaći średnio naturalnie to wygląda...
Przypuszczam ze bez korzystania z innego zdjęcia ciężko było występlować to miejsce.
Pozdrawiam!
Po pierwsze bardzo miło Cię poznać.
Autoportret, cóż, jako avatar sie nada(oczywiście chodzi o zdjęcie, obiekt ma znacznie większy potencjał).
Jeśli chodzi o rowerzystę to zdjęcie nie wygląda na szalenie dobre technicznie ale ma coś w sobie. Napewno pomogłoby kadrowanie bardziej w prawo bądź ucięcie lewej strony aby to rowerzysta patrzył z jednego mocnego punktu sceny na drugi mocny punkt.
Kwanon
To nie ptak tylko lotniaZachód był niestety nie miałam zbyt dużego iso bo tylko 100 a w prawo juz stał mój rower a to jest chwila po prostu cyknieta. Dzieki jednak za komenatarze az sama sobie w brode plułam, że ten mój rower tam stał
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
- Rzeczywiście pedalskie :razz:
Poprawiłem kolor i ostrość w DPP, żeby się przekonać czy to nie sam zafarb różowy takie skojarzenia prowokuje. Ale po korekcie... dalej pedalskie!- A może taki był zamiar? Jak to się robi?
![]()
Za to autoportret... Od razu widać, że się przyłożyłaś! ;-)
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\