Mój pierwszy raz z samodzielnie wywoływaną klisza
Fomapan400
Kaja
1.25
Wolałbym głowę na ciemnym tle. Reszta - czuć chemię - jest klimat ^^
I dlatego nie sprzedaje analogaPodoba się.
400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB
Bardzo, ładnie... a jak na pierwsze wywołanie(sama skanowałaś?) Świetnie!
40d + 17-40/4L + 70-200/4L
Tak, sama wołałam (dobrze ze ta klisza poszla do koreksu jako pierwsza bo druga mi się posklejała...ale wszystko było zamierzone...taki efekt artystyczny).
Sama skanowałam, standardowo na V200, "obróbka" tiffa w corel photo paint.
1.26
Ostatnio edytowane przez Paenka ; 18-07-2009 o 11:39
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Witam serdecznie Paenkę, modElki i krytyków. Patrząc na te analogi nasuwa się jedno - przechodząc na cyfrę straciliśmy bezpowrotnie wiele magii. Zdjęcia są super. Mama powinna być bardzo zadowolona. Jeśli idzie o te ostatnie to artystyczny wyraz i nie powinno być gadania ale takie zaciśnięte pięści i skrzyżowane ręce troszkę odrzucają. Być może o to właśnie chodziło. (?) Na przedramieniu i pod lewym (tym po lewej stronie zdjęcia a prawym modelki) widać jakieś manipulacje. Albo może się mylę i tak było w oryginale. 1.25 i 1.26 ręce jak z alabastru.
Pozdrawiam, dużo czasu i cierpliwości do fotografii.
Ostatnio edytowane przez AdamMaxx ; 30-07-2009 o 14:19
CANON EOS 5D MK II, 24-70 F2.8L, Speedlite 580 EX II.
Adam jesli chodzi o ostatnie zdjęcie i przedramię...to poważnie nic nie majstrowałam tam - miejscowo. Ogólnie po całym zdjęciu i pewnie jeszcze nieumiejętnie trochę staram się babole i ziarno usuwać neatimage...widocznie trochę własnie cierpliwości i czasu mi brak
1.27
Ostatnio edytowane przez Paenka ; 20-08-2009 o 19:09
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Za Rą Bi Ste!
(no, może trochę wygląda jakby miała zeza... czy ja wiem...)
Paenko....dwa pierwsze...super...obróbki się nie czepiam bo się nie znam, proste gesty, fajna mimika... coś czego nie odpuszczę allowi... natomiast 1.27... nie, jakieś takie pokurczone...zbyt skulone takie...pomijam, że ostrość gdzieś się zapodziała... coś z tym zdjęciem jest nie tak... już wiem!!!)) oczy...częściowo zasłonięte...jeśli już patrzy w obiektyw to może odsłoń je całkiem?... zeza na pewno nie ma
))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/