Strona 9 z 28 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 276

Wątek: [Paenka] Portrety i inne

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

zapraszali, to goszczę.

zacznę od b&w "okulary + zegarek", foty wyżej jakoś mi nie podchodzą.

1. Dobra, jedyne co zaburza fotę, to cegiełki w prawym dolnym.
    2. Jakoś tak dziwnie mi się widzi brak przejścia w rozmyciu między głową i koszulą. Panaceum : albo większa, albo mniejsza GO.
    3. Łokieć i dłoń ciached (Kadr w prawo i w dół i byłoby ok)
    4. Dłoń ciached (kadr w dół, przecież jest mnóstwo miejsca nad głową)
    5. Coś skanowanie skopane chyba (u góry ciemniejszy pasek i po prawej ciemniejszy pasek)
    Kadr tak jak powinien być, tylko ze 2mm szerzej, albo 10cm dalej aparat. Do tego jeszcze przejarania na dłoniach i spodniach.

"Koleżanka popołudniem"

przefajne zredukowanie ilości kolorów, kadr też niczego sobie, jedyne co może boleć, to przymrużone oczy.

"Ela 2."

uciąć jeszcze trochę leżaka z prawej i będzie dobrze (teraz odciąga uwagę kolorem)

"Ela w kwadracie"

Kadr świetny, zarówno kolor jak i b&w przyjemne do oglądania, wymazałbym jedynie kolczyk, bo nie pasuje do tak ładnej pani

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

ooo witam a myślałam, że nie skorzystać z zaproszenia no w sumie to bardzo mi miło każda opinia o ile nie przesadna się przyda

ad.1 tak już mellan pisał...nie zauważyłam
    ad.2 się pochylił a to dłuugi facet więc wyszło jak wyszło aczkolwiek też mnie to ciut drażniło
    ad.3 i 4 tych kadrów będę broniła jestem z nich zadowolona
    ad.5 no właśnie...nie wiem czemu tak to wyszło...kiedyś w wolnej chwili poskanuje znów
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A "Ele"?

Domyślnie

A Elę? Tak myślałam, że będzie przeszkadzać komuś kolczyk (jednak nie myślałam że ten w nosie a raczej w uchu). Jednak myślę, że takie atrybuty to są elementy osobowości, których nie śmię usuwać czyniąc niepełny obraz osoby, skoro takimi je znam. Inna sprawa, że gdybym zaczęła grymasić za bardzo to by odechciało się tym ludziom pozowania. Wsytarczy, że co chwila przymeirzam sie do zdjęcia i nagle ..."nie...ta torba za blisko, tam pies biega w tle, tam jakiś krzaczor"....a i tak nie zawsze wychodzi...w ogóle to jestem pełna podziwu dla cierpliwości ELi....to chyba to wino marki "homemade by tata" tak pomogło :P

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Taa, skądś znamy te "artystyczne problemy fotografów". Ostatnio wyrywałem kępkę trawy wystającą spomiędzy kafelków chodnikowych, żeby mi kompozycji nie psuła

Zawsze możesz zapytać już z domu, czy możesz maznąć tego kolczyka. Teraz to już po zawodach, bo kolczyk został udokumentowany w historii CB, ale na następny raz...

Domyślnie

ale ja nei chcę go wymazywać...zobacz jaki rock'n'rolowy klimat na bw robi

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie pasuje do niej i koniec. Ze mną nie pogadasz, bo generalnie obcych ciał zarówno "w" jak i "na" ciele się brzydzę że tak dość ostro powiem. Czas spać, czekam na następne foty i mam nadzieję, że krytyka będzie konstruktywna. Po pierwszym odebraniu kommenta widzę, że zdanie miałaś podobne.

PZDR!

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

kolczyk ma zostac , pasuje. micles- kolczyki są fajne!

a ja czekam nadal na kolejne zdjecia kolegi

ModElka_Paenki
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    A Elę? Tak myślałam, że będzie przeszkadzać komuś kolczyk (jednak nie myślałam że ten w nosie a raczej w uchu). Jednak myślę, że takie atrybuty to są elementy osobowości, których nie śmię usuwać czyniąc niepełny obraz osoby, skoro takimi je znam. Inna sprawa, że gdybym zaczęła grymasić za bardzo to by odechciało się tym ludziom pozowania. Wsytarczy, że co chwila przymeirzam sie do zdjęcia i nagle ..."nie...ta torba za blisko, tam pies biega w tle, tam jakiś krzaczor"....a i tak nie zawsze wychodzi...w ogóle to jestem pełna podziwu dla cierpliwości ELi....to chyba to wino marki "homemade by tata" tak pomogło :P
    mnie się, Paenka, nie odechce (((: cierpliwości mam jeszcze sporo i trochę zeszłorocznej nalewki się u mnie w kredensie znajdzie

Cytat Zamieszczone przez micles
    jedyne co może boleć, to przymrużone oczy. (...)
    Nie pasuje do niej i koniec. Ze mną nie pogadasz, bo generalnie obcych ciał zarówno "w" jak i "na" ciele się brzydzę że tak dość ostro powiem.
    postaram się nie mrużyć oczu (zwłaszcza pod słońce! ). a i kolczyk mogę zdjąć, ale jak pisze Paenka - bez niego nie będę już taka sama... ;-)
    Ostatnio edytowane przez ModElka_Paenki ; 06-07-2008 o 03:45

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

moje fav to zdecydowanie to czarno białe nr 3 trzymaj tak dalej!!! ... na leżaku poza nie służy modelce ... to pierwsze późne popołudnie byłoby super tylko ogniskowa za krótka to takiego kadru (zbliżenia) ;(
    pozdrawiam

Strona 9 z 28 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów