hoho to fajnie, że zaiwtałyście do mnie kobietkijak mu pokażę jeszcze komentarze to już w ogóle napęcznieje z dumy i sam będzie mnie prosił o foty
![]()
hoho to fajnie, że zaiwtałyście do mnie kobietkijak mu pokażę jeszcze komentarze to już w ogóle napęcznieje z dumy i sam będzie mnie prosił o foty
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Witam..ostatnio wystrzelałam 2 rolki na koleżance, którą już w zasadzie znacie.
Materiał: Kodak Color plus 200
Miejsce: nie ważne bo i tak nie widać
Czas: późne popołudnie
Rady mile widziane![]()
skoda ze wlosy sie nie zmiescily, bo sympatyczny portret z fajna GO.
…make yourself all honey and the flies will devour you :: blog
no tak fakt...tez o tym pomyślałam...ale dopiero jak odpylałam w PP..no cóż tym razem przyciełam je...dlaczego?? nie pamietam może ten pieniek na którym Ela siedziała był jakiś wystający? nie pamietam, na przyszłość za to zwróce większą uwagęDziekuje za wypowiedź.
Jestem właśnie w trakcie obrabiania fotek Eli i kolejna jaką skończyłam to ta:
2.
Ostatnio edytowane przez Paenka ; 05-07-2008 o 16:56
Zgubiła cię obróbka do B&W, zamiast szyi masz czarną plamę. Do poprawki, maska kryjąca i pędzelek o mniejszym natężeniu. I zieleń w mieszarce kanałów troszkę rozjaśnij, żeby zachować szczegóły z oczu![]()
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
Ostatnio edytowane przez Paenka ; 05-07-2008 o 21:15
No tak w skrócie to maska kryjąca pozwala na częściowe usunięcie, czy osłabienie działania filtra. Czyli możesz sobie częściowo rozjaśnić wybraną część zdjęcia.
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
jak dla mnie wersja b&w lepsza, jakoś tak klimat trzyma bardziej. no i zdjecie jak dla mnie w ogóle fajne![]()