[QUOte]dodatkowo przejawiam objawy uzależnienia od internetu ;
Ja też ,ja też.Pozdrawiam Cię
[QUOte]dodatkowo przejawiam objawy uzależnienia od internetu ;
Ja też ,ja też.Pozdrawiam Cię
Jesli chodzi o te zieleń to przyznaję się bez bicia, ze to zdjęcie było jednym z pierwszych które skanowałam z negatywu na moim nowym nabytku i torszkę się bawiłam kolorkami. Było juz co prawda trochę ciemno a nad stołem mam pomarańczowe a nie białe oświetlenie także możliwe, że to u mnie właśnie spowodowało przekłamanieJak będę znowu siadać do skanowania to zeskanuje to zdjęcie ponownie bez żadnych kolorystycznych machinacji i sprawdzę jak to się ma z tymi barwami
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Kolorystyka po działaniach ewg jest wyraźnie lepsza. Jakoś mi nie żal tej twojej "soczystej zieleni" :-)
Ale... zależy jak masz ustawiony monitor. Jeżeli tak "na oko" to możesz oglądać zupełnie inne barwy niż inni.
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Piesio taki w sepi. Calkiem w porzadku, tylko nie wiem czemu ale mnie przeszkadza nieostry nosek.
Pozdro paenka.
labek fajny, ale kufa powinna być ostra, i ten cień lekko rozjaśniony
Ostatnio edytowane przez arturs ; 16-04-2008 o 21:52
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Nosek był blisko szkła,wiec go przerysowało.Imho gdyby byl ostry zdominowalby temat i wyszloby zdjecia nosa nie pieska.Zostawilbym to jak jest.Pozdrawiam.
dokladnie janmar...szukałam właśnie dobrego wytłumaczenia
a na serio to fakt mogłam ciut większe GO zrobić, może żeby był troszkę mniej nieostry
A co do barw to zdjęcie jest orginalne taki ejakie z negatywu wyszło. To złotko to zachodzące słońce wpadające przez okno ze złotymi żaluzjami (takie coś a'la blendowego)
arturs...jak dostane programik to pobawię się
Ewa jedyne co tu robiła to usunęła paprochy i chyba ciut podostrzyła..ale niewiele odbiega od orginału ta ostrość.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Kusiło mnie, żeby dodać magenty i żółtego, ale się powstrzymałam
MI nie wadzi ten nieostry nos, oczy są ostre, a reszta to widzenie artysty i już. Gdybyś zmieniła GO, portrecik też by się zmienił i może straciłby swoje ciepło.
umówmy się...nos powinien byc ostry a oczy.....ostrzejsze))
Ewo...nalezy ulegac pokusom)) zawsze można pokazać dwie wersje...z pokusą i bez
))...Pozdrawiam
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/