Paenko - zdjęcia rewelacjaNaprawdę świetny klimat. Z całym szacunkiem do większości "portretowców" - rzadko się to zdarza, ale te fotki nie powielają utartych schematów
![]()
Do tego natchnęłaś mnie do dwóch postanowień..
1. Wykopuję z szafy stary koreks, i zabieram się za rękodzieło (od zbyt dawna niestety przeważała łatwizna..)
2. Właśnie nabyłem 3 rolki Fomapanu na próbę![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Fajne klimatyczne![]()
1.27 troszkę za żółtawo wyszło, słabe tło
1.28 na tak!
1.29 na nie za centralny i nieciekawy kadr + tło
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
1.28 - rewelacja
świetna plastyka, ostrość tam gdzie ma być
może trochę głowa jest nieproporcjonalna do reszty, ale dla mnie bomba
nie wczytałem się - na jakim filmie robiłaś te zdjęcia?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
1.26 i 1.27 - extra!
Ostatnio edytowane przez mssk ; 05-09-2009 o 00:34 Powód: Automerged Doublepost
Regulamin pkt 8.
e....1.28 to bodajze konica (ku mojemu zdziwieniu, bo nie przepadam)
ogólnie to robilam te sesje na dwoch imho kijowych filmachkodak color 200 i konica (nie pamietam czy 100 czy 200)
te cieplejsze barwy to taniusi kodak color 200
btw. dziewczyna ogólnie jest bardzo drobna z postury i ma bardzo bujna czuprynę...aczkolwiek...nie ukrywam, każąc przynieść sobie drabina (haha tak już sobie każę! przynosić) miałam zamiar trochę taką dystorsję uzyskać...każdemu moze inaczej się to widzieć oczywiscie.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Paenko cud Malina (te czarnbiale zdjecia ostatnie). od dzis zakazuje Ci oddawac komus filmy do wywolywania. sama masz to robicjest gut, mi sie widzi
![]()
1.26 - bardzo mi się podoba, za to 1.27 trochę przerażające (fajny klimat i kolorki). A z ostatnio dodanych to 1.28 mnie powala - śliczne![]()
Galeria na CB
Dzięki chłopaki![]()
@Loome...z tym wołaniem to mam złość na mój koreks bo drugi wołany film sie posklejał....muszę uzbierać na nowy koreks z ładnie chodzącymi prowadnicami![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się