Ja też właśnie nie mam za bardzo komu ... to co wymianka ?
Bardziej mi się podoba pionowy kadr. Fajne czyste zdjęcia.
Ja też właśnie nie mam za bardzo komu ... to co wymianka ?
Bardziej mi się podoba pionowy kadr. Fajne czyste zdjęcia.
Zdecydowanie to w pionie.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
brak konsekwencji w obróbce, chyba że pytasz która zieleń i ktore niebo lepsze. Kadr poziomy spokojny
dziękuje wszystkim za odwiedziny.
marekb tu wlasnie mialam raczej taka zachcianke zeby rozne te kolory byly bo nie wiedzialam, ktory bardziej mi odpowiada
pafek czemu nieale ty przyjeżdżasz do mnie bo ja nie mam transportu
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Pozdrawiamy pięćdziesiątkowy-jeden-osiemowy bokeh!![]()
Ooo! Kaiserek - cześć Piesku!
Kaiser! Podniosłeś oko za wysoko, a nosem niepotrzebnie wpakowałeś się w sam środek kadru. Jabyś zrobił pół łapy do przodu - byłoby w sam raz i kto wie, może byś dostał jaką polędwiczkę na kolecję od Paenki.. A tak - kaszanka, ale za to nienajgorsza, bo w polu ostrości stanąłeś w miarę przyzwoicie, no i porę znośną wybrałeś na spacerek
Drapię za uchem!
cześć ewomiałam zamiar troszke inaczej kadrować, przymierzałam się do złapania ucha ale jakoś tak nie byłam przekonana i z większym przekonaniem wykadrowałam tak...no widocznie nie wszystkim przypada do gustu
![]()
Uh więc do Łodzi na wycieczkę ?Wiesz ale zastanów się jeszcze bo w Gródku piękne plenery, nie bez kozery serial tam kręcą
Co do piesa: nie ma co się "tłumaczyć", Ewa napisała już, że to przecież wina psaPoza tym mi się podoba, noc jest bardziej na prawo a nie w centrum.
witam dzisiejszym razem pokaże kilka zdjęć niepozowanych, cykniętych podczas jakichś gadek tudzież małych akcji, śmiechów itp
kolega ma psa, podobno humorzastego...szkoda, że powiedzieli mi to dopiero po tym jak go opukałam dobrotliwie po boczku:-?
4.02
koleżankę już znaciemodElka
5.02
a tu Pan W., ciekawski zajrzydziura
6.02
znów modElka i mój Kaiser, który nie wiadomo dlaczego ale trzepać się z brejowatej rzceznej wody MUSI pomiędzy nami
7.02
miejsce...wychodzi na to, że uwielbiam siedzieć pod sieradzkim mostem kolejowym
komentarze i opinie zawsze mile widziane, zaznaczam jednak, że na obecność niektórych przedmiotów w danej chwili nie zawsze miałam wpływ
Ostatnio edytowane przez Paenka ; 15-08-2008 o 23:10