Zamieszczone przez przemo_21
IMHO to poprostu był żart a nie obrazenie sie :PZamieszczone przez eternus
Zamieszczone przez przemo_21
IMHO to poprostu był żart a nie obrazenie sie :PZamieszczone przez eternus
To widac, my jestesmy malo "yntelygentni"Zamieszczone przez Venio
i sie nie polapalismy
Tu to na pewno byl zart z mojej strony - zeby nie bylo![]()
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Ale z CS czy z CS2 (na razie dostepny jest tylko trial CS2 ) ?Zamieszczone przez Ted
Bo musze przyznac ze zaniepokoila mnie ta wiadomosc a pierwszy raz o tym slysze by plugin NI nie dzialal z CS2 ?
z CS2, wszystkie pluginy jakie mialem w CS dzialaja bez problemu z CS2.Zamieszczone przez Vitez
U mnie z CS2 nie dziala ale moze cos zle instaluje. Nie zainstalowal sie tez plugin od skanera. Troche bolesne bo skaner ma calkiem niezle odszumiacze - takie na wstepne "czyszczenie" w sam raz.Zamieszczone przez Vitez
Mam CS2 przywieziony 2 tygodnie temu ze stanow - wersja "Standard" i nie jest to juz trial. Nie wykluczone, ze cos pokopalem z instalacja. Program nie instalowal sie jako "upgrade" CS tylko jako osobny nowy program. Po instalacji przeinstalowalem NI ale CS2 go nie widzi.
Janusz
PS. Sprobuje odinstalowac wszystko i zainstalowac ponownie - zamelduje o osiagnieciach.
skopiuj recznie plik pluginu z katalogu pluginow CS do CS2 - u mnie tak zadzialalo. Byc moze standartowo plik plugina wgrywa sie do katalogu CS a dokaldnie to chyba common files/adobe/ cos takiego. Nie moge teraz sprawdzic bo jestem w pracy. Mozesz tez w CS i CS2 ustawic sobie katalog z pluginami, zeby dwa razy nie trzymac tego samego na dysku.Zamieszczone przez Janusz Body
Zamieszczone przez Ted
Dzieki sprobuje. Zdazylem juz wywalic CS - wyglada na to, ze bede musial go zainstalowac na nowo :-(
Zdazylem tez odinstalowac PS-a i NI i zainstalowac od nowa w kolejnosci najpierw PS a potem NI i niestety sie nie zainstalowalo. Moj NI to Home Edition +, fakt ze b. malo go uzywam bo PS ma bardzo dobre narzedzia do odszumiania ale zawsze szkoda. Napisalem tez do supportu Adobe - odpowiedz byla szybka i krotka "... third party plugin..." to oni nie tego czyli maja w d... co zreszta mozna bylo przewidziec. NI jeszcze nie odpowiedzial :-)
Janusz.
Zamieszczone przez Ted
Uff.... u mnie tez zadzialalo. Dzieki ogromne - nawet cholerny skaner tez ruszyl ta metoda. Ale co sie na instalowalem i odinstalowywalem to moje ;-)
Ted jestes wielki :-)
Janusz