Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: plugin do ps

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemo_21
    Macie rację.
    Przepraszam za moje zachowanie. Nie chciało mi się i oberwałem. Przed ponownym zapytaniem zgłębie dogłębnie temat i .........nie będę musiał korzystać już z forum :-)
    Pozdrawiam
    Cytat Zamieszczone przez eternus
    Hmmm... czyzby ktos byl obrazony? :/ Chyba nie ma powodow. IMVHO na dobra sprawe nikt nie mial racji (zeby nie mowic, ze "prawda jest gdzies po srodku). Bo faktycznie wkurzajace jest pytanie, na ktore google odpowie w kilka minut, ale to akurat tylko czesciowo moglo byc przez Google wyjasnione.
    IMHO to poprostu był żart a nie obrazenie sie :P

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio
    IMHO to poprostu był żart a nie obrazenie sie :P
    To widac, my jestesmy malo "yntelygentni" i sie nie polapalismy
    Tu to na pewno byl zart z mojej strony - zeby nie bylo
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ted
    hmm u mnie dziala, ale moze cos zle zrozumialem...
    Ale z CS czy z CS2 (na razie dostepny jest tylko trial CS2 ) ?
    Bo musze przyznac ze zaniepokoila mnie ta wiadomosc a pierwszy raz o tym slysze by plugin NI nie dzialal z CS2 ?

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Bo musze przyznac ze zaniepokoila mnie ta wiadomosc a pierwszy raz o tym slysze by plugin NI nie dzialal z CS2 ?
    z CS2, wszystkie pluginy jakie mialem w CS dzialaja bez problemu z CS2.

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    U mnie z CS2 nie dziala ale moze cos zle instaluje. Nie zainstalowal sie tez plugin od skanera. Troche bolesne bo skaner ma calkiem niezle odszumiacze - takie na wstepne "czyszczenie" w sam raz.

Mam CS2 przywieziony 2 tygodnie temu ze stanow - wersja "Standard" i nie jest to juz trial. Nie wykluczone, ze cos pokopalem z instalacja. Program nie instalowal sie jako "upgrade" CS tylko jako osobny nowy program. Po instalacji przeinstalowalem NI ale CS2 go nie widzi.

Janusz

PS. Sprobuje odinstalowac wszystko i zainstalowac ponownie - zamelduje o osiagnieciach.

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body

PS. Sprobuje odinstalowac wszystko i zainstalowac ponownie - zamelduje o osiagnieciach.
    skopiuj recznie plik pluginu z katalogu pluginow CS do CS2 - u mnie tak zadzialalo. Byc moze standartowo plik plugina wgrywa sie do katalogu CS a dokaldnie to chyba common files/adobe/ cos takiego. Nie moge teraz sprawdzic bo jestem w pracy. Mozesz tez w CS i CS2 ustawic sobie katalog z pluginami, zeby dwa razy nie trzymac tego samego na dysku.

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

skopiuj recznie plik pluginu z katalogu pluginow CS do CS2 - u mnie tak zadzialalo. Byc moze standartowo plik plugina wgrywa sie do katalogu CS a dokaldnie to chyba common files/adobe/ cos takiego. Nie moge teraz sprawdzic bo jestem w pracy. Mozesz tez w CS i CS2 ustawic sobie katalog z pluginami, zeby dwa razy nie trzymac tego samego na dysku.

Dzieki sprobuje. Zdazylem juz wywalic CS - wyglada na to, ze bede musial go zainstalowac na nowo :-(

Zdazylem tez odinstalowac PS-a i NI i zainstalowac od nowa w kolejnosci najpierw PS a potem NI i niestety sie nie zainstalowalo. Moj NI to Home Edition +, fakt ze b. malo go uzywam bo PS ma bardzo dobre narzedzia do odszumiania ale zawsze szkoda. Napisalem tez do supportu Adobe - odpowiedz byla szybka i krotka "... third party plugin..." to oni nie tego czyli maja w d... co zreszta mozna bylo przewidziec. NI jeszcze nie odpowiedzial :-)

Janusz.

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

skopiuj recznie plik pluginu z katalogu pluginow CS do CS2 - u mnie tak zadzialalo. ....

Uff.... u mnie tez zadzialalo. Dzieki ogromne - nawet cholerny skaner tez ruszyl ta metoda. Ale co sie na instalowalem i odinstalowywalem to moje ;-)

Ted jestes wielki :-)

Janusz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów