Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: Uwaga na zakupy torby czy plecaka Lowepor

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    czemu się dziwisz że polski dystrybutor lowepro nie realizuje gwarancji z innych kanałów dystrybucyjnych niż polskie oficjalne ? ma za darmo wymieniać plecaki na których to zarobił kanał angielski ?

czemu to polski dystrybutor firma zupełnie nie zwiazana z angielskim dystrybutorem ma realizować gwarancje za kogoś ?

a sam Canon także ma podział regionalny i sprzętu z HK czy USA nie zrobia ci w Europie ...

podsumowująć : niska cena cudów nie czyni ... lecz przeważnie pułapki
    Bywa różnie, moja córka kupiła portmonetkę w Arkadii (Warszawa), kilka dni później w Monachium zauważyła wadę, a stała obok sklepu gdzie ta sama firma miała swoja stoisko. Weszła do środka, pokazała w czym rzecz i portmonetka - dosyć droga została wymieniona, a sprzedawczyni gorąco córkę przepraszała za zdenerwowanie z powodu wadliwego produktu .....

Pozdrowienia, swnw.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I
    A przymierzam się właśnie do zakupu Daypacka - gratuluję panu impra straconego klienta... ciekawe czy jednego?
    Nie jednego ale conajmniej dziesięciu zgodnie ze sprawdzoną na całym świecie regułą rynkową. Jeden źle obsłużony klient to strata dziesięciu.
    Wiele firm w Polsce to meteory szybko się pojawiają i znikają mając nadzieję, że prawa rynku ich nie dotyczą.

Dobra rada: ja kupując - po pewnym niemiłym zdarzeniu, pytam o serwis, szczegółowo czytam regulamin i jeśli znajdę coś niezgodnego z przepisami to albo rezygnuję albo jeśli towar, który chcę kupić jest tylko wtym miejscu, piszę do Federacji Konsumentów "www.federacja-konsumentow.org.pl" i z odpowiedzią zjawiam się w sklepie lub wysyłam ja emailem - działa cudownie .

Pozdrowienia, swnw.
    Ostatnio edytowane przez swnw ; 28-03-2008 o 11:35 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów