Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: Uwaga na zakupy torby czy plecaka Lowepor

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

Kilka osób wypowiedziało się pozytywnie o firmie i nie ma sie co dziwić, gdyby robili non stop klienntów w wała to by sie długo na rynku nie utrzymali, więc myślę że nie ma co ich przekreślać całkowicie, nie mniej niesmak pozostaje i przydało by się aby Panowie z Impry wypowiedzieli sie jeszcze w tym wątku i podreperowali swoją reputacje.
    Puki co z mojej strony mogę powiedzieć że źle nie jest, uszkodzona torba została wymieniona, nie mniej nurtuje mnie inna sprawa.

Więc ponowie swoje pytanie bo myślę że jest ważne dla wielu co już zrobiło zakupy w imprze lub zamierza zrobić a sprawa dotyczy "Dożywotniej gwarancji" i problemów z F-system, pewnie wielu chciało by wiedzieć jak sprawa będzie wyglądała po dłuższym czasie wszak Impra reklamuje swoje aukcje napisem "Dożywotnia gwarancja" - więc do czegoś to zobowiązuje.

mam Więc pytanie co sie stanie gdy torba padnie po dłuższym okresie ? czyli po 12 miesiącach...skoro f-system nie uzna mojej reklamacji np za 3 czy 5 lat to kto ją uzna ?

Na aukcji było wyraźnie napisane, Gwarancja dożywotnia.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez albercikk ; 27-03-2008 o 09:36
    C - lustra, szkła i błysk

Uprawnienia umieszczania postów