Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: Uwaga na zakupy torby czy plecaka Lowepor

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

mi nie chodzi o firme impra końcowego sprzedawcę oczywiście jedynego winnego całej sytuacji ... (cwanego i omijajacego oficjalną dystrybucję) kanał dystrybucyjny i dystrybutor nic w tym nie jest winny.

TAK dystrybutor ponosi koszty wymiany sprzętu w pracy firmy czasu pracowników itp.
    Oraz oczywiście podsawowa strata brak zarobku na tej konkretnej sztuce sprowazonej z jego pominięciem .
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 22-03-2008 o 13:45

czestomierz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    TAK dystrybutor ponosi koszty wymiany sprzętu w pracy firmy czasu pracowników itp.
    Oraz oczywiście podsawowa strata brak zarobku na tej konkretnej sztuce sprowazonej z jego pominięciem .
    nie uwazam aby to byly duze koszty w zamian za bycie monopolistą. No chyba, ze Lowepro naprawde psuje sie na tyle są one poważne. Mam nadzieje, ze nie bo jestem zadowolony z zakupu, z obawą o gwarancje w Imprze.
    A do strat zarobków dystrybutora w Polsce dochodza tez sztuki zakupione przez osoby bedace akurat za granicą.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czestomierz Zobacz posta
    nie uwazam aby to byly duze koszty w zamian za bycie monopolistą. No chyba, ze Lowepro naprawde psuje sie na tyle są one poważne. Mam nadzieje, ze nie bo jestem zadowolony z zakupu, z obawą o gwarancje w Imprze.
    A do strat zarobków dystrybutora w Polsce dochodza tez sztuki zakupione przez osoby bedace akurat za granicą.
    i co to ma za znaczenie co uważasz na ten temat straty są oczywiste i nie liczone w pojedynczych sztukach zapewne ... tolerowanie takich prywatnych kanałów w krótkim czasie doprowadza do upadku dystrybutora. Osoby bedące i kupujace akurat za granicą mają gwarancje za granicą ....

czestomierz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    i co to ma za znaczenie co uważasz na ten temat straty są oczywiste i nie liczone w pojedynczych sztukach zapewne ... tolerowanie takich prywatnych kanałów w krótkim czasie doprowadza do upadku dystrybutora. Osoby bedące i kupujace akurat za granicą mają gwarancje za granicą ....
    Uwazam tylko, ze jezeli dystrybutor monopolista bedzie mial dobre ceny to nie ma co sie obawiac o swoja przyszlosc.
    A czy Ty uwazasz, ze np. TIPy z tego forum sprowadzajace taki sam sprzet w nizszej cenie, powinni zaprzestac swojej dzialanosci bo zarzynają dystrybutora.

Uprawnienia umieszczania postów