Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: Uwaga na zakupy torby czy plecaka Lowepor

Widok wątkowy

czestomierz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    hahah, ciekawe skad sie wzieli ci jednopostowi uzytkownicy, ktorzy bronia firm y Impra albo przynajmniej starają się przerzucic wine na lowe..
    Czlowieku nie znasz mnie w realu wiec nie zarzucaj mi pisania watkow na korzysc Impry, a moze ty jestes jakos zwiazany z polskim dystrybutorem, albo ich konkurencją, albo jeszcze tym bardzie z Lowepro, ze bronisz ich stanowiska w sprawie nieuznania gwarancji.

Kupilem plecak u nich plecak 3 dni temu, ale w miedzy czasie zdazylem go juz wymienic. Zreszta prawde mowiac, teraz mnie martwi raczej ewentualne uznanie gwarancji gdyby byla taka potrzeba, stad moje pytania.

Uwazam tez w pierwszym kontakcie winna jest Impra, a w drugim Lowepro poniewaz jezeli sprzedawca wypina sie to ostatecznie to oni sa producentem i w sumie z kosmosu te plecaki chyba sie w Polsce nie pojawily.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Pytanie gdzie niby jest obrona Impry w moim poscie, bo szlak mnie trafi jezeli cos takiego napisalbym. Staram sie tepic nieuczciwych ludzi.
    Ostatnio edytowane przez czestomierz ; 22-03-2008 o 11:43 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów